Dziękuję organizatorom za fajną, miłą atmosferę, szybkie zakończenie wystawy (co pozwoliło wócić mi do domu o przyzwoitej porze i zjedzenie późnej kolacji z czekającymi w domu dziećmi) oraz za zorganizowanie fajnej zabawy, zaproszenie na wspólne spędzenie wieczoru i za podjęcie wspłpracy ze sponsorem wystawy.
Dziękuję generalnemu sponsorowi wystawy za piękne upominki/moc prezentów!
Wielkie dzięki za wspaniałe towarzystwo hodowców!
Wystawa naprawdę udana, a brak krzeseł wcale nie przeszkadzał.
Mogę prosić Hestiową Właścicielkę o fotki najlepiej w pakiecie w postaci galerii
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)
Jak coś jako tako wyjdzie (mam taką nadzieję, bo bis był pod światło ), to wstawię, ale dopiero jutro po południu - dziś pracuję do późna, a jutro od świtu.
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)