DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 21:17 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Ciociu, mnie się baaardzo podobasz! :oops: :1luvu:

Nawet z tym ryjem Kochanie 8) ?

Ciociu, skoro Duża ma taki sam, to ja jestem przyzwyczajona! :D

Sorki, ale... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 28, 2010 21:23 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Dziękuję za uznanie Lafinku. Właśnie spożyłam pół opakowania miętowych lodów z czekoladą, w sam raz przed snem :twisted: , będę jeszcze zgrabniejsza :roll:

Busiek się zsikał.
I narobił mokrymi łapkami stempli na całej podłodze w sypialni :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon cze 28, 2010 21:25 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Tak trzymak Królewno :) :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon cze 28, 2010 21:30 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Busia się jak widzę rozsikała na całego! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 28, 2010 21:39 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Zobaczymy, czy utrzyma tę tendencję bez kroplówek :roll:

Niedobrze mi od tych lodów, bleee :pig:

Dobranoc, do jutra.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto cze 29, 2010 8:11 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Bry dzien :D
Mam nadzieje, ze dzis nie czuc w pracy rybka.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto cze 29, 2010 8:58 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Nie :twisted:

Dzień dobry wszystkim :D

Królewna zsikała się jeszcze rano, więc chyba można mieć nadzieję, że naprawdę sie odetkała. Byle tylko nie zapeszyć :roll: .

Koleżanki właśnie wymieniały się doświadczeniami, której mąż lubi ile razy w tygodniu i czy to dobrze czy źle :twisted: K. ubolewa, że zaczął jej się okres :twisted:
Ratuuuuuuuuuunku.

Wielbłądzio

Post » Wto cze 29, 2010 9:01 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Jakie niezwykle inteligentne, budujące, rozmowy na poranek! :twisted:
Bry. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 29, 2010 9:08 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

I tak jest codziennie.
Spectrum tematów obejmuje jeszcze wizyty u ginekologów, przepisy kulinarne oraz najnowsze wieści z "Pudelka" czy innego "Kozaczka".

Aż mnie korci, żeby zainicjować dyskusję o filozofii starożytnej albo którejkolwiek innej :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Wto cze 29, 2010 9:11 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Ja bym zabytkach chętnie pogadala..może nieco archeologii..
Filozofia-ne ne.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 29, 2010 9:29 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Wielbłądzio pisze:Aż mnie korci, żeby zainicjować dyskusję o filozofii starożytnej albo którejkolwiek innej :mrgreen:

Sokrates? Kant? z przyjemnoscia :D

Z tym ile razy kto moze lub nie wyslij kobietki na erotomaniakow :mrgreen: :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto cze 29, 2010 9:31 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

O, o czymś zapomniałam. Lubią też nawzajem się obgadywać, wystarczy, że któraś na pięć minut wyjdzie z pokoju. Teraz znów mają wielkie używanie, bo T. wyjechała na dwutygodniowy urlop.
A mnie to rybka. I tak wiem, że mają mnie za wariatkę i wcale mi to nie przeszkadza 8)

Wielbłądzio

Post » Wto cze 29, 2010 18:09 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek (chyba) uratowany :)

Wróciłyśmy z ostatniej kroplówki. Od jutra Królewna będzie funkcjonować już wyłącznie o własnych siłach i pozostaje mi mieć nadzieję, że będzie normalnie. Od wczoraj sikała trzy razy, także chyba nie jest źle, odetkała się - byle jeszcze tylko chciała sama pić :roll:
Busiaczek przez całe prawie dwa tygodnie leczenia był anielsko grzeczny i cierpliwy, czym wprawiał wszystkich wetów w wielkie zadziwienie - że kot :twisted: w ogóle tak może :wink: Moja mała kochana Księżniczka...

Znów te cholerne upały, jutro ma być jeszcze gorzej :(

Wielbłądzio

Post » Wto cze 29, 2010 19:17 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek (chyba) uratowany :)

Kciuki nieustające dla Busiaczka :ok: :ok: :ok:

My się chipujemy. Dziś na pierwszy ognień poszli Pela, Ziutek i Burek, który sam się prosił, bo wlazł do transportera.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto cze 29, 2010 19:30 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek (chyba) uratowany :)

Nie stresuj więcej Dużej Księżniczko :ok: :ok: :ok:
Dorcia w trakcie wizyty u Wetki zasadniczo też jest bardzo grzeczna , po wyjęciu z transporterka wręcz stara się skulić niczym Jeż w chwili zagrożenia . :lol:
Nakrapiana to zupełnie inna bajka 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]