Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 18, 2010 6:35 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) upały..upały...str.41

Marzenia11 pisze:Moje ostatnio nie jedzą mięsa. Muszę sprawdzić czy to kwestia jego jakości, czy też jednak fochy wybrzydzania :mrgreen:

Jakości :lol: wczoraj w koncu dotarłam na małe stoisko, kupiłam i wszystko zjedzone :piwa: :piwa: :piwa: oczywiscie nie od razu, bo Małe Czarne były zajęte obserwowaniem ćmy z drapaka i nawet zapach mięska nie odciągnął ich od tego, ale dziś rano miseczki puste i czyste jakby w nich nic nie było.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 18, 2010 12:50 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) prześcieradłowe zabawy :))

Dwie Małe mają tyle ważnych spraw do załatwienia :ryk:
Ćma to bardzo ważna sprawa.
Trzeba być czujnym bo nie wiadomo co taka ćma może zrobić.
Jedzonko jest wtedy na drugim miejscu :D

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Sob cze 19, 2010 11:23 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) prześcieradłowe zabawy :))

Mój kochany mega-pieszczoch Nusia..... niezwykle klopotliwy kot - domaga się głaskow nieustannie. Gdy nie dostaje swiruje i dostaje szału, wczepia się w framugi (kurwka NOWYCH) okien, drewnianych i bardzo drogich, ale już nauczyłam się to wybaczać, choc jak widzę to reaguję :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

A teraz kilka ujęć czarnego trio :ryk: :ryk: :ryk:
od góry i od lewej: Nusia, Nocia, na dole Nucia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob cze 19, 2010 11:33 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) prześcieradłowe zabawy :))

Marzenia11 pisze:Mój kochany mega-pieszczoch Nusia..... niezwykle klopotliwy kot - domaga się głaskow nieustannie. Gdy nie dostaje swiruje i dostaje szału, wczepia się w framugi (kurwka NOWYCH) okien, drewnianych i bardzo drogich, ale już nauczyłam się to wybaczać, choc jak widzę to reaguję :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrazek

A teraz kilka ujęć czarnego trio :ryk: :ryk: :ryk:
od góry i od lewej: Nusia, Nocia, na dole Nucia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przecudne trio :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie cze 20, 2010 5:41 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

Obrazek

Wspaniała Trójka :1luvu:
Trzy przepiękne modelki

Ania_NSP

Post » Nie cze 20, 2010 18:55 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

Marzeniu,
masz cudne figurki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Pon cze 21, 2010 16:41 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

Marzeniu, te fotki warto wykorzystać w ogłoszeniach.
Kciuki za domek Małych Czekoladowych :ok: :ok: :ok:

Ania_NSP

Post » Pon cze 21, 2010 18:44 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

Ania_NSP pisze:Marzeniu, te fotki warto wykorzystać w ogłoszeniach.
Kciuki za domek Małych Czekoladowych :ok: :ok: :ok:

Wczoraj wprawdzie odnowilam ogloszenie na miau, ale wstępnie mam kandydata na domek dla dwupaczku, a Nusia ma też domek juz zaklepany, tylko ze musi jeszcze poczekać.
A zdjęcia są super, no nie? :P :P :P udały mi się :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Wto cze 22, 2010 9:53 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

:dance2: :dance2: :dance2: :ok: :ok: :ok:
Za domek dla Małych.
Oby się udało...

Ania_NSP

Post » Śro cze 23, 2010 17:11 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

ech znow wymioty... tak jak tuż przed Wielkanocą z tym, ze teraz nie wiem, ktora/e to.. :(
od kilku dni nutka i Notka kaszlą (taki zakłaczony kaszelek) więc je typuję, tym bardziej, że w niedzielę przy mnie Nuteczka zwymiotowała i to dwa razy. Wczesniej Notka. W poniedziałek nie było problemu i już sie ucieszyłam, ale wczoraj wracając w nocy znalazłam 8 (!!!) miejsc do czyszczenia. Jedno to niepogryzione chrupki, 3 slina z trawą, pozostale to sama ślina.
Kupiłam nową pastę Gimpeta - Noteczka zjadła 3mm, Nutka zachowuje bezpieczny dystans metra od palca z pastą. bezo-petu nie tkną - tylko Nusia i Duża. Dlatego też wczoraj w nocy pasłam je masłem, całą piątkę, aby było lepiej. Ale denerwuję się, tym bardziej, że kilkanaście godzin do końca tygodnia jestem poza domem i nawet nie mam szansy zaobserwować, która to. I z nerwami p[rzyjmuję fakt, ze notka np. dzisiaj spała ze mną (pierwszy raz, dluższy czas, obok Nusi :wink: ) i nie bawiła się o standardowej porze ich szalnstw. oczywiście wiem, ze to nic nie znaczy i że nie zawsze kot musi sie bawić tak samo i o tej samej poirze, ale rozumiecie, że si8ę denerwuję trochę wiecej niż trochę?

Marzenia11

Post » Sob cze 26, 2010 8:02 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

Wymioty się utrzymują - najczęściej Notka. Ale nie wiem, czy tylko ona i w związku z tym nie wiem czy mogę doszczepić Nutkę.

U nas dużo zmian w kocio-kocich relacjach - obfociłam co nieco, ale jestem totalnie zaganiana i przed kompem zasypiam, więc pewnie je opiszę w weekend (czyli jutro :mrgreen: ).

Marzenia11

Post » Sob cze 26, 2010 19:21 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:)takie piekne jestesmy..:))s.42

Jestem w szoku. Nieoczekiwane zmiany w relacjach rezydentki Małej i Małych Czarnych. Zobaczcie zresztą.. :

może tego wyraźnie nie widać, ale czarne myją Małą.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Tu się jeszcze przede mną kryły.. :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Obrazek

... ale tu już 10000% słodyczy.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i teraz, już od kilku godzin, one sobie tam siedzą, leżą, myją się, mruczą...... i dołąćzyła do nich Notka - Małe Czarne z dwóch stron Małej, myją ją.. wtulają łebki....

Marzenia11

Post » Nie cze 27, 2010 20:19 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) jestem w szoku! - s.42

dawno nie zaglądałam - a tu TAKIE ZMIANY :1luvu:
fotki cuuuudne
człowieka nie ma w domu po kilkanascie godzin a koty .... integrują się
mizianka dla wszystkich futrzaków
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Wto cze 29, 2010 19:20 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) jestem w szoku! - s.42

Od ranka soboty nie ma wymiotów więc może mogę już odwolać stan alarmu i czuwania. Jedno jest pewne - Notka nie radzi sobie z kłakami i musi mieć regularne antykłaczkowe działania. Muszę obmyśleć jakąś strategię.

A Mała ciągle w objęciach Małych Czarnych - wszystkich trzech... na zmianę... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto cze 29, 2010 19:24 Re: 10-m Małe Czarne CZEKOLADOWE:) jestem w szoku! - s.42

Kocie pozy - w roli głównej Nuteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale zaczyna Duża :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]