Moderator: Estraven

ASK@ pisze:o matko ?jakiś kolejny dzieciuch?
Piotrze gratulacje za słuch i determinacje. Ile bure cudo ma zycia za sobą?
ASK@ pisze:o matko ?jakiś kolejny dzieciuch?
Piotrze gratulacje za słuch i determinacje. Ile bure cudo ma zycia za sobą?
piotr568 pisze:na moje oko tak z 5-6 tygodni, zapomniałem zapytać w lecznicy.

piotr568 pisze:Czy ktoś wie co za kot siedzi w centralnej klatce kociarni, duży, buro-biały? Martyna pytała bo nie może znaleźć żadnych notatek o nim?
Jest jeszcze małe cóś, jeszcze mniejsze od Uciekinierki, czarne z białymi skarpetkami (chyba), przyniesione o ile dobrze zrozumiałem wczoraj.
Agneska pisze:piotr568 pisze:Czy ktoś wie co za kot siedzi w centralnej klatce kociarni, duży, buro-biały? Martyna pytała bo nie może znaleźć żadnych notatek o nim?
Jest jeszcze małe cóś, jeszcze mniejsze od Uciekinierki, czarne z białymi skarpetkami (chyba), przyniesione o ile dobrze zrozumiałem wczoraj.
Ja nie wiem, może to jakieś nie-jokotowe?

Kaprys2004 pisze:Moje maluszki mają teraz właśnie ok. 6 tygodni i przebarwiają im się oczka. Już nie są niebieskie, ale jeszcze nie mają "docelowego" koloru

zazdrościć możecie już teraz: jak się cmoknie czy zawoła: "Dzieci!" - wszystkie biegną, duże niestety
Duże też w końcu moje dzieci..
Potem znowu gonitwa, bitwy, skoki, zapasy i znowu sprawdzanie czy ja jestem.. No do zjedzenia
Kiedy robię coś w kuchni, one biegają dookoła mnie.. Jedna biało-bura gadzina ciągle by mi tylko nogi obłapywała i podgryzała, szczególnie wtedy, gdy mam ręce zajęte

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka, Silverblue i 50 gości