Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 8:16 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:-) Nie chce nic przekrzyczec, ale szykuje sie na przeporwadzke :mrgreen: Fajnie by bylo, jak by wreszcie sie cos ruszylo.
Dziekuje za mysl. Przydaly sie forumowe kciuki tez od mojej kuzynki i jej czarownic.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon cze 28, 2010 10:55 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

I loozik :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 28, 2010 11:49 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

no to nadal trzymamy :ok: aż do potwierdzenia dobrych wieści :D
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon cze 28, 2010 14:08 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:oops: Dziekuje pieknie. Do Szwajcari trudno sie dostac na prace, jak sie nie jest jakims fachowcem komputerowym, tak ze kazdy kciuk sie przyda.

Jest u Was tez tak goraco? Toc to padnac idzie a futra pewnie schowaly sie pod lozko, bo tam chlodniej.

SecretFire

Post » Pon cze 28, 2010 17:12 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Pod Katowicami nie jest gorąco ok. 23-25 stopni, ale podobno nadciąga fala upałów :roll:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pon cze 28, 2010 20:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Zrobiłam zdjęcie .... :evil: zniszczeń ... :mrgreen: wstawię przy okazji, jak się nazbiera więcej :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon cze 28, 2010 21:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Chcesz nas zabic z ciekawosci? Oj, niedobra jestes....
:mrgreen:

SecretFire

Post » Wto cze 29, 2010 6:46 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Zrobiłam zdjęcie .... :evil: zniszczeń ... :mrgreen: wstawię przy okazji, jak się nazbiera więcej :twisted:

nie prowokuj losu 8O :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto cze 29, 2010 6:52 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

właśnie, nie prowokuj losu, a raczej Kropka :mrgreen:
czekamy na to 1 zdjęcie, bo jak się ich nazbiera więcej to może to nami zbytnio wstrząsnąć :roll:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Wto cze 29, 2010 8:52 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:Zrobiłam zdjęcie .... :evil: zniszczeń ... :mrgreen: wstawię przy okazji, jak się nazbiera więcej :twisted:

Ależ to mam jak w banku, że będzie więcej ... :mrgreen: :mrgreen: Jakby nie było, to bym się natychmiast zaczęła zamartwiać, że Kropencjusz chory ... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto cze 29, 2010 9:34 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

Ależ to mam jak w banku, że będzie więcej ... :mrgreen: :mrgreen: Jakby nie było, to bym się natychmiast zaczęła zamartwiać, że Kropencjusz chory ... :ryk: :ryk: :ryk:

hehe :lol: przypomniałam sobie jak się o Kropkoweatego martwiłaś raz bo przez całe dwa dni nic nie zdemolował i chciałaś z nim do weta iść, a uspokoiłaś się dopiero jak narozrabiał :lol: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 29, 2010 12:10 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Buhaha,będzie oglądanie hurtowe :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto cze 29, 2010 22:17 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Mam EKIPĘ złodziei czereśniowych :mrgreen: Młody wynosi z talerza za ogonki, a reszta rozpracowuje ... tzn. upycha w różne zakamarki... :ryk: A Miszczuniu oczywiście musiał się jeszcze w nich utytłać ... :evil: zdjęcie niestety nie wyszło... Siedziałam w pokoju z Bubusiem może 20 minut, jak wróciłam, to zastałam ze 3 smętne czeresienki :crying:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto cze 29, 2010 22:45 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Łomatko nie ma człeka na forum jakiś czas a teraz pampers przelał :ryk: :ryk: :ryk:
foty Kropencjusza super
szczególnie to z praniem

Kasiu Kochana dla ułatwienia to może nie rób fotek tego co zniszczone ale tego co jeszcze zostało w całości :lol:
Całuj Kocie gębulki mocno
Za zdrówko Wasze
Parysek czuje się dobrze?

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto cze 29, 2010 22:58 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociama pisze:Łomatko nie ma człeka na forum jakiś czas a teraz pampers przelał :ryk: :ryk: :ryk:
foty Kropencjusza super
szczególnie to z praniem

Kasiu Kochana dla ułatwienia to może nie rób fotek tego co zniszczone ale tego co jeszcze zostało w całości :lol:
Całuj Kocie gębulki mocno
Za zdrówko Wasze
Parysek czuje się dobrze?

:D Witaj Iwa, dawno Cię nie było ... Pomysł ze zdjeciami tego co jeszcze zostało jest super ... :mrgreen: przynajmniej jak już tego NIE BĘDZIE, to sobie na zdjęciach pooglądam ... :ryk: Parysek czuje się dobrze ... A Kropencjusz właśnie oberwał z łeb od nowego,tj. Bubusia ...Bo i po co się pchał do niego w gości, jak zaproszenia nie miał :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]