3miasto-puchate- ruda mix syberyjczyka szuka DT na cito!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 19:30 Re: 3miasto-puchate

Z całym szacunkiem ale kot to nie pluszowa maskotka. I nie powiniem podróżować na desce rodzielczej, ale w kontenerku dla bezpieczeństwa swojego jak też innych uczestników ruchu drogowego. Pomyślałaś może co by się stało gdy wystraszony wskoczył ci pod pedały?
"..jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym"

http://WWW.CIAPKOWO.PL - może ty odmienisz ich los.

mariusz_s

Od: Pon gru 24, 2007 20:56

Post » Pon cze 28, 2010 20:22 Re: 3miasto-puchate

Z całym szacunkiem..to jest na parkingu pod domem. Więc bez obaw. Max oczywiście ma torbę transporterek. Wogóle płacze jak w niej musi siedzieć . Tu w nagrodę ,że był taki dzielny u weta pochodził sobie. Jakoś też nie wyobrażam sobie jazdy z kotem na desce roździelczej.

oto wyniki Maxia z dzisiejszego dnia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto cze 29, 2010 9:06 Re: 3miasto-puchate

droga cypisek, pozwolę sobie teraz napisać co myślę o twoim wecie. najpierw jednak kilka faktów

NORMY DLA KOTA:
mocznik 25-70 mg/dl
kreatynina 1,0-1,80 mg/dl

Max jest wobec tego całkiem zdrowy, o ile uskuteczniana terapia jeszcze nie dała się we znaki. Masz po prostu weta idiotę, i tyle.
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Wto cze 29, 2010 9:54 Re: 3miasto-puchate

Kot wg wyników ma stan zapalny pęcherza i to dość lekki i tyle :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Wto cze 29, 2010 10:42 Re: 3miasto-puchate

:? W grudniu jak weci zaczęli leczyć Maxia, miał białko 300. Na dzień dzisiejszy spadło do 30. ja wetem nie jestem zdaje się na lekarza....zalecenia Max ma takie jakie sami widzicie.... :roll:

???
Obrazek

cypisek

Post » Wto cze 29, 2010 13:28 Re: 3miasto-puchate

cypisek pisze:Z całym szacunkiem..to jest na parkingu pod domem. Więc bez obaw. Max oczywiście ma torbę transporterek. Wogóle płacze jak w niej musi siedzieć . Tu w nagrodę ,że był taki dzielny u weta pochodził sobie. Jakoś też nie wyobrażam sobie jazdy z kotem na desce roździelczej.

oto wyniki Maxia z dzisiejszego dnia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Już w grudniu mówiłam- zmień weta.
Max nie ma chorych nerek. Nie wynika to z tych badań krwi, które zamieściłaś na forum, o ile są to wyniki Maxa.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto cze 29, 2010 14:37 Re: 3miasto-puchate

Dokładnie, z pewnością to nie nerki...
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lip 01, 2010 6:24 Re: 3miasto-puchate

Cypisku, i co dalej? nadal faszerujesz Maxa ipakitiną?
Znalazłaś jakiegoś innego weta? Możesz iść z samymi wynikami, bez kota skoro nam nie wierzysz.

Izabela

Post » Czw lip 01, 2010 15:07 Re: 3miasto-puchate

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, mogę tutaj dla porównania wkleić jeszcze wyniki badań moczu i krwi kota, który w karcie informacyjnej wizyt w lecznicy był opisany jako rudy pers o imieniu Cypis-Max (jednak wyniki te dotyczą Maxa, z Cypisem to osobna historia, która została skierowana na odpowiednie tory). Badania te były wykonywane w przedziale czasowym od 3.12.2009 do 9.02.2010. Oczywiście, mogę się wstrzymać z wklejaniem tych wyników, żeby nie zaśmiecać wątku.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Czw lip 01, 2010 16:59 Re: 3miasto-puchate

reddie pisze:Jeśli ktoś byłby zainteresowany, mogę tutaj dla porównania wkleić jeszcze wyniki badań moczu i krwi kota, który w karcie informacyjnej wizyt w lecznicy był opisany jako rudy pers o imieniu Cypis-Max (jednak wyniki te dotyczą Maxa, z Cypisem to osobna historia, która została skierowana na odpowiednie tory). Badania te były wykonywane w przedziale czasowym od 3.12.2009 do 9.02.2010. Oczywiście, mogę się wstrzymać z wklejaniem tych wyników, żeby nie zaśmiecać wątku.

Wiesz co reddie, skończyła mi się cierpliwość :mrgreen: ;)
założę wąta Maxa i napiszę co o tym wszystkim myślę. Mam nadzieję, że nie tylko ja :)

Izabela

Post » Czw lip 01, 2010 17:19 Re: 3miasto-puchate

Izabela pisze:założę wąta Maxa i napiszę co o tym wszystkim myślę.

I słusznie.
Izabela pisze:Mam nadzieję, że nie tylko ja :)

Zapewniam Cię, że nie tylko Ty :)

reddie

Post » Czw lip 01, 2010 17:43 Re: 3miasto-puchate

Byłam dziś u drugiego weta z wynikami Maxa,!!!!!!!!!!!!! potwierdził ,że Max ma brać nadal ipakityne i rubenal.

Reedie uważam ,że zaśmiecanie wątku nie jest na miejscu. nie widzę też celowości wpie...się z twojej strony. Mówisz tu o faktach generalnie nie mających większego znaczenia w sprawie.
Chodzi o pomoc a nie o brużdzenie. Izabela zadzwoń jak chcesz do wetów i porozmawiaj o Maxiu rudym persie. Mają tam jego wyniki i są w temacie.

Co to znaczy ,że skończyła ci się cierpliwość?, bo powoli to cierpliwość kończy się mi. Przedstawiłam wyniki zaświadczenie. co jeszcze? jutro jeszcze zaliczam ostatniego weta.
nie znaczy ,ze wam nie wierzę. lecz dlaczego mam nie ufać wetom .
Obrazek

cypisek

Post » Czw lip 01, 2010 17:59 Re: 3miasto-puchate

cypisek pisze:Byłam dziś u drugiego weta z wynikami Maxa,!!!!!!!!!!!!! potwierdził ,że Max ma brać nadal ipakityne i rubenal.

Reedie uważam ,że zaśmiecanie wątku nie jest na miejscu. nie widzę też celowości wpie...się z twojej strony. Mówisz tu o faktach generalnie nie mających większego znaczenia w sprawie.
Chodzi o pomoc a nie o brużdzenie. Izabela zadzwoń jak chcesz do wetów i porozmawiaj o Maxiu rudym persie. Mają tam jego wyniki i są w temacie.

Co to znaczy ,że skończyła ci się cierpliwość?, bo powoli to cierpliwość kończy się mi. Przedstawiłam wyniki zaświadczenie. co jeszcze? jutro jeszcze zaliczam ostatniego weta.
nie znaczy ,ze wam nie wierzę. lecz dlaczego mam nie ufać wetom .

Mój nick to "reddie", więc racz łaskawie pisać go poprawnie.

reddie

Post » Czw lip 01, 2010 18:16 Re: 3miasto-puchate

To ja już nic nie rozumiem? dlaczego ma brać rubenal i ipatikine skoro nie ma chorych nerek?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw lip 01, 2010 18:37 Re: 3miasto-puchate

biamila pisze:To ja już nic nie rozumiem? dlaczego ma brać rubenal i ipatikine skoro nie ma chorych nerek?

Ponieważ weci Cypiska, w sumie Maxa, wydają diagnozy wg innych norm w badaniach krwi :mrgreen:

Izabela

[poprzednia][następna]