Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 8:49 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

gosiaa pisze:Cieszę się z tych wieści, fotki z prania zamawiam :mrgreen:

Ciocia Gosia wstydu nie ma :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 29, 2010 8:52 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Bąblusiu :ok:
A kąpieli współczuję, oby lubił.
Ja mam złe doświadczenia. Pysia miał brać kąpiele w ramach rehabilitacji - rozdzierający płacz i paraliż koteczka. Ale ona miała być wkładana do napełnionej wodą wanną :roll:

Z tym worem to przesada, niech maluszkom smakuje i jedzą na zdrowie.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto cze 29, 2010 8:59 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Hannah12 pisze:Bąblusiu :ok:
A kąpieli współczuję, oby lubił.
Ja mam złe doświadczenia. Pysia miał brać kąpiele w ramach rehabilitacji - rozdzierający płacz i paraliż koteczka. Ale ona miała być wkładana do napełnionej wodą wanną :roll:

Z tym worem to przesada, niech maluszkom smakuje i jedzą na zdrowie.

Hanka :1luvu: , to żadna przesada!!! Jeszcze raz gorrrrąco dziękuję :D :D :D I kotki również, bo apetyt mają wilczy :D

Ja Bąbelka chyba będę kąpać w miseczce i "łaskotać" prysznicową słuchawką :roll: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto cze 29, 2010 13:12 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

jacuzzi będzie miał Bąbello :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto cze 29, 2010 14:11 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

ruru pisze:jacuzzi będzie miał Bąbello :ok: :ok: :kotek: :kotek:

Asieńko weż do ust słomkę i dmuchaj w wodzie ile sił.Bąbolinek będzie miał mega wypas jacuzzi a ja specjalnie przyjadę zrobić fotorelację z tego wydarzenia :twisted: :P

acha żeby nie było ale co ci ostatnio powiedziałam na tema oczka Bąbelka,no co ? :wink:
Jak się moje słowa sprawdzą to stawiasz mi wypaśnisty deser lodowy :P
Już teraz zacznij odkładać na niego pieniądzory :twisted:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto cze 29, 2010 14:21 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

No , to za oczka ślicznego Bąbelka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto cze 29, 2010 14:37 przez grajda, łącznie edytowano 1 raz

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Wto cze 29, 2010 14:27 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Bąbelku bądź grzeczny w kąpieli z bąbelkami :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto cze 29, 2010 14:56 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:

Asieńko weż do ust słomkę i dmuchaj w wodzie ile sił.Bąbolinek będzie miał mega wypas jacuzzi ...

kurka, pakuję się i jadę, ja to MUSZĘ zobaczyć :ryk: :ryk: :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto cze 29, 2010 15:22 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:

Asieńko weż do ust słomkę i dmuchaj w wodzie ile sił.Bąbolinek będzie miał mega wypas jacuzzi a ja specjalnie przyjadę zrobić fotorelację z tego wydarzenia :twisted: :P

Super pomysł na jacuzzi :ryk: :ryk: :ryk:
Imie zobowiązuje Bąbel musi mieć kąpiel w bąbelkach.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro cze 30, 2010 7:56 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

No ładnie tu Cioteczki bąblują :lol:
Gośka, bierz ten aparat i przyjeżdżaj, bo dziś pranko ze słomką w zębach :mrgreen:

Chciałam uprzejmie donieść, że Bąbel jest szczęśliwym posiadaczem ADHD :twisted: To kwintesencja żywiołu i czasem naprawdę trudno uwierzyć, że On nic nie widzi. Na pewno ślepota nie stanie mu na przeszkodzie w podboju świata :wink:
Niestety to mniejsze oczko wczoraj zmieniło się na gorsze, stało się pąsowe i chyba znowu troszkę "spuchło" :( No nic, zakraplamy i wierzymy w poprawę :ok: :ok: :ok:

Nie mam nowych wieści o czarnuszku. Wczoraj miał wizytować weta, na szczęście malec walczy już tylko z grzybicą. Dzisiaj zadzwonię żeby umówić się na przekazanie jedzonka to pewnie czegoś więcej się dowiem.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro cze 30, 2010 8:23 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Wreszcie zobaczyłam zdjęcia :) (w pracy mam poblokowane :(). Jest cudowny :love: I pomimo tego, co mu się przytrafiło - ma wesołą, szczęśliwą mordusię :)

Kciuki za kąpiel i za stabilizację oczek :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro cze 30, 2010 17:20 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Asieńko-cieszę się bardzo,że jest szansa na uratowanie oczka!
Z grzybka niekoniecznie się cieszę :(
Wiesz-jest taki specyfik-chyba nazywa się corneregel-genialnie goi oczka-może u Bąbelka też by pomógł?
Kciuki nadal trzymam! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lip 01, 2010 8:28 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Tak , tak to dobry lek , stosowałam z powodzeniem. Ale chyba jakaś literówka wdarła się w nazwę. Nie skoryguję , bo dokładnie nie pamiętam. Jestem ciekawa fotek tych bąbelkowych kąpieli. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw lip 01, 2010 8:37 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

kropkaXL pisze:Asieńko-cieszę się bardzo,że jest szansa na uratowanie oczka!
Z grzybka niekoniecznie się cieszę :(
Wiesz-jest taki specyfik-chyba nazywa się corneregel-genialnie goi oczka-może u Bąbelka też by pomógł?
Kciuki nadal trzymam! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kasieńko, dziękuję - znam ten żel, ratowałam nim własną rogówkę, jest naprawdę świetny. Jednak wetka orzekła, że w obecnym stanie każda maść czy nawet żel jest za dużym "mechanicznym" obciążeniem dla oczek Bąbla. Ten lek wprowadzimy później, póki co mogę stosować tylko krople (idealnie byłoby teraz zakrapiać oczka małego jego własną surowicą, niestety jest za maleńki na pobranie odpowiedniej ilości krwi).

Uprzejmie donoszę, że wyczyn zwany praniem został przełożony na dzień dzisiejszy :wink: Wczoraj był taki upał, że nawet Bąbeliusz leżał bez ruchu, a ja ledwie sapałam :roll: Postanowilam poczekać do wieczora, kiedy lepiej się poczuję. W międzyczasie podłączyłam wentylator, który spowodował zwarcie i zostalam bez prądu :evil: Nie zdecydowałam się na romantyczną kocią kąpiel przy świecach, mogłabym wylać kota z kąpielą :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 01, 2010 8:50 Re: Bąbel & S-ka-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

jerzykowka pisze: Nie zdecydowałam się na romantyczną kocią kąpiel przy świecach, mogłabym wylać kota z kąpielą :mrgreen:

no wiesz co Obrazek żałujesz koteckowi odrobiny romantyzmu? wanna z bąbelkami, mleko Klara w kieliszku, drobne przekąski typu grillowane mysie uszy... wiesz, jak by go odprężyła taka kąpiel? :evil:

8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]