Ojeju więcej kociaków od jednego to oferuje 9 maluszków.Będzie słodkoo..

pomału szukamy domu, 19 sierpnia jade na 15 dni na wakcjeee..to jest zły czas na szukanie domków.Niby duzo a jednak mało,,,Małe których nie oddam bd u nas pod opieką,
Podzwoniłam do kilku znajomych z prożba o żwirek( jakis dostane na miesiąc starczy na 16 kotków )i jakies jedzonko w miarę dobre(dla małychj może akurat) ( małe juz zaczynaja korzystać ze żwirków i samemu jeść )Jesli ktos by mial jakis niepotrzebny nawet taki za 10 zł to ja bardzo chętnie przyjme tak samo coś ala kuweta dla kotków małych albo jedzonko( teraz podsikują do porcelanowej tacki ale jest malutka wszystko z niej leci )
Dopiero ostatnio zostałam tak przyćmiona taką ilością kotów i zaczyna być mi ciężko.Zawsze był 1-2 i tyle,,, ale urosło...
Moze ktos by chcial takiego internetowego kociaka .. ? Bd jeszcze bazarek i poprosze moze o fanty moze akurat cosik dla nich sie znajdzie... nie chcemy pieniędzy tylko coś konkretnego .
Chyba się zaczeło pomaganie na całego
Plusy i minusy ... wrrrrrrr sami widzicie nie licze na wiele ale moze akurat ?coś cokolwiek ?
Maluchy dzikiej rosna jak na drożdzach a Kropki za niecaly tydz otwieraja oczka.. ohhh się pokićkalo ...