KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 9:22 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Oj bidulka!
Wole sama chorować :(
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Nie cze 27, 2010 12:35 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Marea pisze:Kali i Kala....dzikują i uciekają ale o dziwo na wieczorne spanko przychodza do łóżka, blisko człowieka, wytarmosiłam Kaliego a on moje ręce, w zabawie :) powoli się oswajają :kotek:

Jak to jest z tymi pingwinami.. Ja mam w domu dwa takie dzikusy, mimo, że są u mnie od malucha, przychodzą tylko wtedy gdy człek jest w łóżku. Poza nim - uciekają gdzie pieprz rośnie.. Oby to nie był ten sam przypadek, bo moje nawet po 1- 1,5 roku są niereformowalne :roll:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Nie cze 27, 2010 16:52 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Oby nie :roll: bo będzie problem ze znalezieniem im domów a czas nagli :)

Dziś do nowego domku pojechała Suzi, a niebawem dołączy do niej Gaga, jak tylko przestanie butle ssać :) a juz pora najwyższa :) Nie byłam podczas wizyty, szczegóły Seja-Asia :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie cze 27, 2010 22:09 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

No pewnie że oby..
Wprawdzie moje oba wariaty wróciły z adopcji nie z tego powodu, ale i trudno je wydać..

Ciekawe jakie będą relacje :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon cze 28, 2010 8:55 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Ale macie cuda :1luvu: Dopiero znalazłam wątek.
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pon cze 28, 2010 20:08 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

A oto Igor i Iwan dwaj braciszkowie od koteczki Jednooczki (dziś została wysterylizowana), zasilili koci żłobek u Seji.
Igor jest większy ale taka ciapa, zawsze patrzy co brat robi i w razie co chowa się za nim a Iwan mniejszy ale zadzior i charakterny, dzielnie fuka choć wzięty na ręce daje się łatwo spacyfikować.
Są podobni, jak prawie każdy sopociak czarne z białymi stópkami, normalnie nowa rasę można opatentować, żartuję mam nadzieję że w końcu zabobiegniemy rozmnażaniu się tej rasy, wg ostatnich oględzin już tylko jedna kotka nam została.

IGOR (ma po jednym czarnym paluszku u każdej przedniej stópki)
ObrazekObrazek

IWAN (ma całe białe stópki i białą łatkę przy pyszczku wyżej nosa)
ObrazekObrazek[/quote]
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon cze 28, 2010 20:13 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Słodkie brzdące, a te paluszki :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon cze 28, 2010 21:17 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Mam nadzieję, że koteczki znajdą szybko domy, są w dobrej kondycji, oby nie chorowały.
Zrobiłam już ogłoszenia.

Widziałam dziś Jumik, biedulka ciągle biegunka, taka osłabiona jest :(
Bierz się w garść malutka. Dla takiej pięknoty będzie kolejka domków tylko musi wyzdrowieć.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon cze 28, 2010 21:33 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Sliczne chłopaki, wkońcu Kali będzie miał jakis kolegów a nie tylko same baby :mrgreen:
Wiesz Monia, chciałbyśmy rozdzielić rodzeństwo, Kaliego i Kalę, bo nie chcą się oswajać mając wsparcie jeden w drugim, gdyby przyszedł Ci na myśl bądź byś słyszała o możliwości przeniesienia jej bądź jego gdzie indziej mniej to na uwadze... :roll:
Jutro obejrzę chłopaków....

Jumik...mam masę telefonów o nią...ale co z tego skoro ona nie nadaje się do oglądania, taka zmarnowana... :( odparzona dupcia, nawet wet już pomysłu nie ma...a z nią takie snusoidy, chwilę lepiej i znów gorzej...
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 28, 2010 21:49 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Wiem, że powinnam wiedzieć, ale mam koniec roku szkolnego :( Ile ma Jumik? Czy juz sama je?
Obrazek

Blusik

Post » Pon cze 28, 2010 21:51 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Jak ktoś ma chętnego na niepospolitej urody małą energiczną koteczkę, to ja nieśmiało przypomnę że u mnie na stanie jest dwuipółmiesięczna Suzuki
Obrazek

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon cze 28, 2010 22:07 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Ogłoszenia som Krysiu? nikt nie dzwoni?

Jumik...ma ponad 2 miechy...w chwili obecnej nie chce jeśc..Asia na siłe strzykawą wpycha w nią zmiksowanego kurczaka, Conva..ale pochudła bardzo...od kilku dni nawadniamy ją podskórnie, choc podobno sporo pije....
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 28, 2010 22:21 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

I dalej luźne kupska?????
Ja bym ostawiła wszelkie mleczne potrawy!
A jak wygląda kupsko oprócz tego, że błe? Nie przypomina szarego błota? Bo jeżeli nie, to ja bym jej zasponsorowała (jak Bóg chce człowieka ukarać, to mu rozum odbiera) Intenstinal.
Obrazek

Blusik

Post » Pon cze 28, 2010 22:24 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Blusik pisze:I dalej luźne kupska?????
Ja bym ostawiła wszelkie mleczne potrawy!
A jak wygląda kupsko oprócz tego, że błe? Nie przypomina szarego błota? Bo jeżeli nie, to ja bym jej zasponsorowała (jak Bóg chce człowieka ukarać, to mu rozum odbiera) Intenstinal.

kilka dni temu były jak woda, później zaczeły się zagęszczac ciut, wczoraj częśc kupki była nawet uformowana i dziś znów woda...
Obrazek

Marea

Post » Pon cze 28, 2010 22:29 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... trzymamy kciuki!

Spróbujcie Intenstinal ! Może u tego weta o którym mówiłaś kiedyś będzie w przyzwoitej cenie, a jak nie to trudno. Jak szaleć, to szaleć! Tylko proszę o kredyt do najdalej 2-go, bo jakoś mi się debet całkowicie wykorzystał :(
Obrazek

Blusik

[poprzednia][następna]