Kociara82 pisze::1luvu:slodkosci ty moje kochane w kocim futerku
![]()
Ciociu, zawstydzasz mnie troszeczkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze::1luvu:slodkosci ty moje kochane w kocim futerku
![]()
Kociara82 pisze:czemu? poprostu cie uwielbiam bez granic, kofam i wogole...![]()
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:Praca w baraku ma swoje zalety - otwiera się okna metodą tradycyjną
Jaka to?
Ręcznie, za klameczkęI wiatrak włączyć można. Barak ma jeszcze 1 zaletę - jest uważany za tak mało prestiżowy, że jak zgodzisz się w nim pracować, to dostaniesz większą powierzchnię niż gdzie indziej
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Ręcznie, za klameczkęI wiatrak włączyć można. Barak ma jeszcze 1 zaletę - jest uważany za tak mało prestiżowy, że jak zgodzisz się w nim pracować, to dostaniesz większą powierzchnię niż gdzie indziej
Czyli tak jak u nas za klameczkę, niekoniecznie się zamykają później..
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:Praca w baraku ma swoje zalety - otwiera się okna metodą tradycyjną
Jaka to?
Ręcznie, za klameczkęI wiatrak włączyć można. Barak ma jeszcze 1 zaletę - jest uważany za tak mało prestiżowy, że jak zgodzisz się w nim pracować, to dostaniesz większą powierzchnię niż gdzie indziej
KAsia Amy pisze:Czyli tak jak u nas za klameczkę, niekoniecznie się zamykają później..
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:czemu? poprostu cie uwielbiam bez granic, kofam i wogole...![]()
Oooooochchchch...
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:czemu? poprostu cie uwielbiam bez granic, kofam i wogole...![]()
Oooooochchchch...
co sie tak dziwisz, moje slonko? Od dawna wiadomo, ze mam kota na punkcie kotow, czarnych szczegolnie![]()
poza tym ty jestes wyjatkowa, Inusia![]()
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Praca w baraku ma swoje zalety - otwiera się okna metodą tradycyjną
z boota?
Albo z szarpa
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:z boota?
Albo z szarpa
ewentualnie z bańki
Kociara82 pisze:hehehe, znam te kocie prawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości