» Pon cze 28, 2010 13:24
Re: Layla niestety bez Łapka
Dostałam link do wątku z komentarzem,że szokujące.Nie czytałam wcześniej tego wątku,zrobiłam to teraz.Proszę,nie popadajmy w skrajności rzucając oskarżenia na ludzi z Kielc,bo robimy dokładnie to samo,co im się zarzuca.Z racji swojego zawodu miałam do czynienia z przypadkami samobójstw.Nikt nie wie dlaczego człowiek jest gotowy targnąć się na swoje życie.Jednego nie złamie śmierć kilkorga dzieci,innemu wystarczy drobiazg pozornie bez znaczenia.Coś jest w psychice,czego nie udało się poznać.Zostawmy wzajemne oskarżenia,nie przyniosą niczego dobrego.
To nieprawda,że na forum liczą się tylko koty,a człowiek jest nieważny.Przecież tyle jest wątków pomocowych dla ludzi,którzy nie mają zwierząt,a są w ciężkiej sytuacji.Oczywiście,to kocie forum i siłą rzeczy pisze się o kotach i im pomaga.Czasem emocje biorą górę,wściekamy się,jak to w życiu.Dziewczyna odeszła,to tragedia dla Jej bliskich,jest im strasznie ciężko,uszanujmy ich żałobę i dajmy spokój.Nie sądzę,aby ktokolwiek tutaj zawinił,naprawdę.