Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Jaki upał? 26 stopni zaledwie!
aglo pisze:Czołem!
Chyba upalnie dziś będzie.
Pozdrawiamy i dobrego poniedziałku życzymy.
MaryLux pisze:To popracuj w moim baraku! Wbrew pozorom staroświeckie baraki pod względem klimatyzacji są lepsze niż nowomodne superklimatyzowane budynki
KAsia Amy pisze:aglo pisze:Czołem!
Witamy!
Za pozdrowienia dziękujemy..
oj chyba będzie.. już w pracy mam saunę.. całkiem za darmo.,
Avian pisze:Wakacyjne dzień dobry
aglo pisze:KAsia Amy pisze:aglo pisze:Czołem!
Witamy!
Za pozdrowienia dziękujemy..
oj chyba będzie.. już w pracy mam saunę.. całkiem za darmo.,
Wiem, jak to jest.
Ja niby w urzedzie zatrudniona, ale pewnego lata myślałam, że w saunie. Średnia temperatura ok. godziny 11 oscylowała między 30 a 33 st. C, żeby po 12 dojść i do 36.
Tragednia.
A teraz bawię na macierzyńskim i siedzimy w chłodnym domku. Spacery do 10 i po 17.
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:To popracuj w moim baraku! Wbrew pozorom staroświeckie baraki pod względem klimatyzacji są lepsze niż nowomodne superklimatyzowane budynki
![]()
gdyby on był nowomodny superklimatyzowanym budunkiem.. a to prawie taki barak![]()
ogólnie ten budynek za nowy to nie jest.. hm.. z 30 lat może czasem mieć..
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:To popracuj w moim baraku! Wbrew pozorom staroświeckie baraki pod względem klimatyzacji są lepsze niż nowomodne superklimatyzowane budynki
![]()
gdyby on był nowomodny superklimatyzowanym budunkiem.. a to prawie taki barak![]()
ogólnie ten budynek za nowy to nie jest.. hm.. z 30 lat może czasem mieć..
Mój barak ma ze 38
ptaszydło pisze:Miałam kiedyś praktyki studenckie w blaszanym garażu. W lipcu... Przez cały czas nie było ani jednego dnia pochmurnego, a garaż był w pełnym słońcu. Pracowałyśmy z rozpuszczalnikami. Chyba nigdy tego nie zapomnę... 30 stopni to miałyśmy o północy. W dzień żaden termometr nie dawał rady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości