Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marea pisze: walcząc o koty zapomina się o człowieku i o jego wzlotach i upadkach...
Izzi pisze:Marea przepraszam, czy ja dobrze zrozumiałam?? Jestem w szoku...Ślepota na tym forum jak widać nie dotyczy tylko kotów...Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny Asi-nic więcej nie dodam, choć tyle myśli w głowie...
Marea pisze:Piszę tego posta, na prośbę siostry Asi...bo Asi niestety nie ma już z nami...
jest już z Łapkiem (tak, wspomniała o nim w liście pożegnalnym).... z własnego wyboru.
Jego śmierć i cała ta sytuacja która toczyła się tu na forum niestety ją załamała...
ale to nie wszytsko...dodatkowo po śmieci kotunia dowiedziała się o swojej śmiertelnej chorobie....
Tragiczny i fatalny zbieg okoliczności i drwina losu...
Człowiek który nie poradził sobie z sytuacjami które go spotkały...
Jej siostra ma żal do miau...za to, że walcząc o koty zapomina się o człowieku i o jego wzlotach i upadkach...
[*] Asiu bądź szcześliwa z Łapeczkiem tam gdzie teraz jesteście
kinga-kinia pisze:Pomorski Koci Dom Tymczasowy ma zamiar zakupić dla Asi winiec tylko nie wiemy czy uda się nam go osobiście zanieść na grób Asi czy jest w razie czego ktoś z Poznania kto się wybiera na pogrzeb i mógłby nam pomóc ?
Ja nie muszę już walczyć jak kociaste odeszły. Mogę spokojnie pójść do Łapka. Nikt nie będzie już miał pretensji i nikogo też nie skrzywdzę moją decyzją.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 129 gości