Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
asrail pisze:ja też się zapiszę
asrail pisze:luzik hahaha na pierwszy rzut oka nie widaćczyli jest zdrowy hahaha pisałyście, że jak kota brałam chorego, to powinnam była zauważyć, że jest chory hahaha Wy też tego nie zauważycie
:D:D
w sumie na pierwszy rzut oka-okaz zdrowiai spełnia warunki przystąpienia do wystawy hahaha
scyth pisze:asrail pisze:luzik hahaha na pierwszy rzut oka nie widaćczyli jest zdrowy hahaha pisałyście, że jak kota brałam chorego, to powinnam była zauważyć, że jest chory hahaha Wy też tego nie zauważycie
w sumie na pierwszy rzut oka-okaz zdrowiai spełnia warunki przystąpienia do wystawy hahaha
![]()
Psychopatka?
asrail pisze:scyth pisze:asrail pisze:luzik hahaha na pierwszy rzut oka nie widaćczyli jest zdrowy hahaha pisałyście, że jak kota brałam chorego, to powinnam była zauważyć, że jest chory hahaha Wy też tego nie zauważycie
![]()
Psychopatka?
przy tym całym zakłamaniu nikt poza psychopatą tego nie ogarnie
scyth pisze:asrail pisze:scyth pisze:![]()
Psychopatka?
przy tym całym zakłamaniu nikt poza psychopatą tego nie ogarnie
Jakie zakłamanie? Jak dla mnie sytuacja jest prosta - twierdzisz tutaj wprost, że zamierzasz (z premedytacją) zabrać chorego kota na pokaz. Dlaczego chcesz to zrobić?
vega013 pisze:scyth pisze:scyth pisze:![]()
Psychopatka?
Jakie zakłamanie? Jak dla mnie sytuacja jest prosta - twierdzisz tutaj wprost, że zamierzasz (z premedytacją) zabrać chorego kota na pokaz. Dlaczego chcesz to zrobić?
To proste. Dlaczego tylko kot asrail ma być chory, skoro można zarazić wiele innych?
asrail pisze:nie-zobaczymy się na wystawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 6 gości