Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 12:32 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

No to czekamy na foty! Mam nadzieję, że dzięki strojowi płetwonurka będzie ich więcej! :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie cze 27, 2010 14:47 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Thorkatt pisze:
Thorkatt pisze:W piatek może jeszcze cos wpadnie na zakonczenie roku szkolnego od mojej klasy w ramach "Kwiatek dla Mruczka" :wink:

Troszke wpadło :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie cze 27, 2010 20:16 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

AniaWrocław pisze:No to czekamy na foty! Mam nadzieję, że dzięki strojowi płetwonurka będzie ich więcej! :ryk:

Dziewczyny stroje mieliśmy typowo letnie i byliśmy u p.Hanki prawie 4 godziny a komarów ani widu ani słychu. Od czasu do czasu jakiś przeleciał ale to wszystko. Pewnie skupiły się na Was a nam dały spokój :mrgreen: Fotki będą tylko mam problem ze ściągnięciem ich do komputera - coś zaczyna nawalać :evil:
Dzisiaj mieliśmy okazję przekonać się o zdolnościach kulinarnych p.Hanki - chłodnik i leczo rewelacja :D
Tośka jak zwykle narobiła kilometrów, potem padła i spała w wózku a do koszyka załadowała się Elżunia :) Mi dzisiaj towarzyszył przez cały pobyt śliczny Ramzes :D
Mam nadzieję, że jutro będą foty :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Nie cze 27, 2010 20:45 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Obiecane fotki :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

pucio79

Post » Nie cze 27, 2010 23:29 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

:1luvu:

A zdjęcie wózkowe rewelacyjne.

Co do komarów, to Pako przyniosła do szkoły kilka, które zaplatały sie w jej plecaku - ale to byki były.
Ekipa była w czwartek, Pucio z rodzinką w niedzielę. Wniosek - komary miały w niedzielę wolne, bo sie w czwartek napiły. :twisted:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon cze 28, 2010 7:15 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Thorkatt pisze::1luvu:

Co do komarów, to Pako przyniosła do szkoły kilka, które zaplatały sie w jej plecaku - ale to byki były.
Ekipa była w czwartek, Pucio z rodzinką w niedzielę. Wniosek - komary miały w niedzielę wolne, bo sie w czwartek napiły. :twisted:

właśnie z p.Hanką się śmiałyśmy, że w czwartek tak sobie komary popiły, że wczoraj nie miały ochoty :ryk:

pucio79

Post » Pon cze 28, 2010 9:39 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

pucio79 pisze:
Thorkatt pisze::1luvu:

właśnie z p.Hanką się śmiałyśmy, że w czwartek tak sobie komary popiły, że wczoraj nie miały ochoty :ryk:

Następnym razem wyślemy przodem kogoś innego :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pon cze 28, 2010 11:05 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

O tych komarach to wszystko prawda - pech był chyba, że zajechałyśmy wieczorem i komarzyce były bardziej żądne krwi :strach:

Zawiozłyśmy m.in. puszeczki dla kotków od klubu Agnar -serdeczne dzięki :1luvu:

Porozmawiać nie było jak, w powietrzu ciemno było od komarów - wielkie i żądne krwi

Zabrałyśmy więc tylko dwa Bajtle - i w drogę :mrgreen:

Bajtle (ok. 5 tygodni) to: Mały koci chłopczyk i Mała kocia dziewczynka, podrzucone p. Hance przez dobrych ludzi (no, przecież nie chcieli krzywdzić tylko oddali w dobre ręce) :roll: Koteczki na razie są moimi gośćmi, ale będą do adopcji :piwa:
Proszę o pomoc w szukaniu domków - koteczki są idealne śliczne, zdrowe, mądre i zdolne :love:
Uwielbiają ludzi, przytulają się i pięknie mruczą. Po jednym dniu nauki załapały kuwetkę, no po prostu wspaniałe.

Niestety żadna z moich pięknych kocich panien nie zdała egzaminu z rodzicielstwa zastępczego, burczą i odganiają maluchy od siebie :(
Myślę, że mszczą się na mnie za sterylki - chciałaś to masz, sama je teraz baw :ryk:
Pako

Post » Pon cze 28, 2010 11:51 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Zrób zdjęcia i podeślij. Będziemy działać
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw lip 01, 2010 10:47 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Maluszki u Pako ŚLICZNE-GRZECZNE :love:
Takie że tylko brać i kochać. Mały Chłopczyk pokonał fachowo bardzo wysoki brzeg kuwety dla doroslych, jak na "wielkiego kota" przystało. Mała Dziewuszka to zdobywca krańców świata.
A urocze M-Rezydentki już też po głowce liżą maluchy i uczą nowych zabaw.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lip 01, 2010 11:40 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Thorkatt pisze:Maluszki u Pako ŚLICZNE-GRZECZNE :love:
Takie że tylko brać i kochać. Mały Chłopczyk pokonał fachowo bardzo wysoki brzeg kuwety dla doroslych, jak na "wielkiego kota" przystało. Mała Dziewuszka to zdobywca krańców świata.
A urocze M-Rezydentki już też po głowce liżą maluchy i uczą nowych zabaw.

Pako wstaw fotki maluszków w wolnej chwili :)

pucio79

Post » Czw lip 01, 2010 16:31 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Zacytuję kiwi - Spotkanie w tę niedzielę 4 lipca
Wszyscy sa mile widziani :)
Myslalam o spotkaniu kolo 17.00 i jesli, ktos nie ma innego pomyslu, w Piramidzie obok kosciola Sw. Elzbiety.

Pare osób bedzie, bo sie maja wymieniać fantami :D
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lip 01, 2010 19:00 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

:ryk: :piwa:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt lip 02, 2010 13:26 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

Kurcze no, ja bym chętnie dołączyła, ale jedno z moich futerek miało wypadek i jest połamane, dzisiaj ma operację i nie wiem czy nie będę przy niej przez weekend siedziała i sprawdzała co 5 minut czy żyje :/
Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie świat ma ten otwór...

mukki

Od: Wto gru 02, 2008 15:00

Post » Pt lip 02, 2010 13:52 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3 -początek lata, ale Fundusz Zimowy

A oto i Bajtle w całej okazałości:

Razem:
Obrazek Obrazek

Chłopczyk [IMG=http://img205.imageshack.us/img205/6940/may1b.th.jpg][/IMG] Dziewczynka [IMG=http://img291.imageshack.us/img291/9642/maa1.th.jpg][/IMG]

A to Bajtle i Mała Mukki :1luvu:
Obrazek

Prosimy o pomoc w poszukiwaniu luksusowych domków, Bajtle są jeszcze bardzo malutkie, ale cudowne, mądre, kochane :love: :smiech3:
Pako

[poprzednia][następna]