Susie i Hasan,kocie love story.Jest i synuś (adoptowany!)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 17:58 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

hej Tillku,
orozyme biorę na palec,odchylam "fafle" i smaruję zęby po zewnętrznej od ucha do ucha (jakoś zlizywnie mnie nie przekonuje, przecież jest wtedy w większości połykane ? -a ten enzym ma zostać pysiu najlepiej na noc, wtey nie zastawiaj cherlakom karmy :mrgreen: )
powodzenia :1luvu: :D
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie cze 27, 2010 18:11 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Hej Rakea :lol:
Wpadnij odgarnąć fafle Taćce i Szelmie, bo obie wieją na widok tubki :mrgreen: Tylko się młoda przysysa :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie cze 27, 2010 18:17 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

OKI pisze:Hej Rakea :lol:
Wpadnij odgarnąć fafle Taćce i Szelmie, bo obie wieją na widok tubki :mrgreen: Tylko się młoda przysysa :roll:

OKI
moje zołzy wiedzą, że ze mną nie wygrają - jestem gorsza od nich - i jak waran..przyczaję się, przeczekam, przydybię i dopnę swego
dla nich jestem złą, dwunogą, dwulicową paskudą :twisted: która przeważnie za znoszenie tortur daje kocie kabanosy (niestety po orozyme się nie należy.. :twisted: )

uważaj - nie zapraszaj, bo może wpadnę - ja lubię różne kotecki.. :D
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Nie cze 27, 2010 18:26 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea pisze:

OKI
moje zołzy wiedzą, że ze mną nie wygrają - jestem gorsza od nich - i jak waran..przyczaję się, przeczekam, przydybię i dopnę swego
dla nich jestem złą, dwunogą, dwulicową paskudą :twisted: która przeważnie za znoszenie tortur daje kocie kabanosy (niestety po orozyme się nie należy.. :twisted: )

Wpadaj, wpadaj - małpy nurkują pod łóżkiem, bo wiedzą, że ich stamtąd nie wyciągnę :mrgreen: Ale chętnie zobaczę, jak kto inny zanurkuje :ryk:

OKI

Post » Nie cze 27, 2010 18:39 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

OKI pisze:
Rakea pisze:

OKI

Wpadaj, wpadaj - małpy nurkują pod łóżkiem, bo wiedzą, że ich stamtąd nie wyciągnę :mrgreen: Ale chętnie zobaczę, jak kto inny zanurkuje :ryk:

no wiesz :roll: szanujący się waran nigdy nie nurkuje...czeka i czeka aż zwierzę samo przyjdzie do wodopoju :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Nie cze 27, 2010 18:41 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea pisze:
OKI pisze:
Rakea pisze:OKI

no wiesz :roll: szanujący się waran nigdy nie nurkuje...czeka i czeka aż zwierzę samo przyjdzie do wodopoju :twisted: :twisted:

To ja mam 2 szanujące się warany, które czekają aż padnę :twisted:

OKI

Post » Nie cze 27, 2010 18:56 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

OKI pisze:To ja mam 2 szanujące się warany, które czekają aż padnę :twisted:

no jak to ?! jak żeś się pozamieniała rolami z koteckami , to teraz płać :ryk:
moje to jamochłony, więc po 4 godzinach o samej wodzie, przyniosą mi kapcie i pomasują plecy, za żarełko.. :lol:

nb wczoraj u weta wszystkie były mega grzeczniusie - tylko Hasan chciał spylić jak dr. wyciągnął kujkę, żeby zaszczepić Szejka - jak on to poznał z odl.1,5m? chyba 7 zmysłem..
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Nie cze 27, 2010 19:03 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

U weta to są zawsze grzeczne :roll:
A jak czują, że coś knuję, to apetyt znika jak sen jaki złoty :?
Głodne? My? 8O Nieee.... dbamy o linię przecież :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Nie cze 27, 2010 19:13 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

OKI pisze:U weta to są zawsze grzeczne :roll:
A jak czują, że coś knuję, to apetyt znika jak sen jaki złoty :?
Głodne? My? 8O Nieee.... dbamy o linię przecież :roll: :roll: :roll:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

moje to są łatwowierne albo wytrawni pokerzyści - w końcu jak daję żarełko, to złapię tylko jednego nie? czyli kotecek umie liczyć, że szansę ma 50/50.. :P
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Nie cze 27, 2010 19:17 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Moje na żarcie się nie dają nabrać :? Ostatnio, jak mi się Deli zadekowała przed wetem pod szafkami w kuchni, to ją musiałam kijem wydłubywać :? Za to Szelma się obżarła - wołowinka, kurczak, ulubione chrupy... a czarna małpa nie drgnęła :mrgreen:

OKI

Post » Nie cze 27, 2010 19:26 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

OKI pisze:Moje na żarcie się nie dają nabrać :? Ostatnio, jak mi się Deli zadekowała przed wetem pod szafkami w kuchni, to ją musiałam kijem wydłubywać :? Za to Szelma się obżarła - wołowinka, kurczak, ulubione chrupy... a czarna małpa nie drgnęła :mrgreen:

no prawie w myśl zasady gdzie 2 się kłóci tam 3 korzysta - Szelma rulez.. :ryk:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Nie cze 27, 2010 19:31 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea pisze:
OKI pisze:Moje na żarcie się nie dają nabrać :? Ostatnio, jak mi się Deli zadekowała przed wetem pod szafkami w kuchni, to ją musiałam kijem wydłubywać :? Za to Szelma się obżarła - wołowinka, kurczak, ulubione chrupy... a czarna małpa nie drgnęła :mrgreen:

no prawie w myśl zasady gdzie 2 się kłóci tam 3 korzysta - Szelma rulez.. :ryk:

Jak zwykle :lol:

OKI

Post » Pon cze 28, 2010 7:08 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

a Orozyme mozna kupic w aptece?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro cze 30, 2010 16:29 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

orozyme można kupić w większości internetowych sklepów z karmą abo u weta.
:wink: :ok:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw lip 01, 2010 18:01 Re: Susie i Hasan,kocie love story.Filmy str36-37 i kolejne!

Rakea pisze:orozyme można kupić w większości internetowych sklepów z karmą abo u weta.
:wink: :ok:

dzieki :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]