mirka_t pisze:Uderzam w Ciebie nie w tosiula. To Ty zasłaniasz się tosiula.
I EOT w stosunku do Ciebie.
Nareszcie przyznałaś się co do swoich celów. Dowalić, gdzie boli.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Uderzam w Ciebie nie w tosiula. To Ty zasłaniasz się tosiula.
MariaD pisze:mirka_t pisze:Uderzam w Ciebie nie w tosiula. To Ty zasłaniasz się tosiula.
Nareszcie przyznałaś się co do swoich celów. Dowalić, gdzie boli.
zabers pisze:magaaaa, PearlRain - trudno się z Wami zgodzić, nie mniej jednak gratuluję nowatorskiego podejścia w zakresie stylistyki. Oby tak dalej. Może coś się z tego wykluje.
MariaD pisze:Jeżeli proste pytanie o zdrowie kota, ucieszenie się, ze jest zdrowy to gnębienie, to się dziwię.
Inni tak "gnębią" bez złośliwości ze strony mirki_t. Widać nie treść pytania jest istotna a osoba je zadająca.
Niestety nadal będę tak "gnębić" w tym wątku. Zadawać pytania o zdrowie kotów, cieszyć się, jak będą zdrowe, dociekać pewnych decyzji.
PearlRain pisze:zabers pisze:magaaaa, PearlRain - trudno się z Wami zgodzić, nie mniej jednak gratuluję nowatorskiego podejścia w zakresie stylistyki. Oby tak dalej. Może coś się z tego wykluje.
mówiłam ja nie polonista i nie rozbieram zdania na czynniki, za to umiem czytać ze zrozumieniem i widzę co ktoś ma do przekazania ja to odbieram tak a nie inaczej
PearlRain pisze:Mario dziwi mnie tylko, że pojawiasz się z grupą swoich zwolenników zawsze kiedy jest okazja Mirce dokopać, a Mirce odmawiacie tego prawa
mirka_t pisze:Poznanie przyczyny zgonu Szagiego może być jednak pomocne przy diagnozie i leczeniu innych kotów.
mirka_t pisze:... Tym razem jestem jednak ciekawa przyczyny zgonu kota zwłaszcza, że sposób leczenia był opisywany publicznie a nawet były zbierane na forum datki na to leczenie.
mirka_t pisze:Zabers możesz nie wierzyć, ale mnie bardzo interesuje przyczyna zgonu Szagiego jako niecodzienny przypadek. Teraz moja ciekawość jest jeszcze większa, bo sekcji nie było, ale Basia_D zna przyczynę zgonu.
PearlRain pisze:zabers nie rozumiem może mój matematyczny łeb tego nie pojmuje dlaczego jedni muszą się tłumaczyć są wręcz napadani, obrażani, a stosunku do drugich ta zasada nie obowiązuje?
coś jest nie hallo
Beata pisze:Mirka, a JAKIE ma znaczenie, jaka byla przyczyna zgonu Szagiego? i czy ktos CIEBIE tak chamsko zmuszal do opowiedzi na podobne pytanie TUZ po smierci ukochanego kota? bo ja tego nie pojmuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości