przepraszam za prywatę, bardzo proszę o zaglądanie na watek i podrzucanie
ślepy 5 tyg. niebieski kociak porzucony na ulicy,od wczoraj o u nas

viewtopic.php?f=1&t=113315
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Witam
Na spacerze z psem, niedaleko jeziorka w Grodzisku,na ul. Przy grobli został porzucony kociak ok. 5 tyg. bardzo drobny, można powiedzieć chudy z tragicznymi oczkami![]()
Nie wiem czy widzi, to się okaże, bo na razie porusza się po omacku![]()
Kociak jest niebieski. Oglądał go wet. Mały - bo to chłopiec jest.
Dostał cały zestaw leków-atropina, difandol, floxal, cornagel - do zakraplania co 10 min.- 3 razy dziennie.Leki już wykupiłam, zaczęliśmy już zakraplanie.
Ja piszę, a kocie śpi na kolanach
Potrzebna pomoc dla maluszka na leczenie i jedzonko. JA naprawdę nie podołam temu zadaniu bez pomocy
Mały nie umie sam jeśćkarmiłam go strzykawką, jutro muszę kupić butelkę
Bardzo proszę o pomoc dla maluszka - na karmę i leki.
Kciuki bardzo są potrzebne
dziś będą zdjęcia
lidiya pisze:jakies 3,5 roku temu szukalam tu domu dla Rudego kocurka (wykastrowany) bez oczu.
Los wybitnie go nie oszczedza...
Najpierw urodzil sie w jakiejs pseudohodowli i zyl w niej kilka miesiecy, potem trafil do pewnej kobiety, ktora wlasnie 3,5 roku temu oddala go z powowodu ciazy, a teraz traci swoj dom , bo jego wlascicielka wyjechala do anglii....
Dla kazdego kota utrata domu to koszmar, ale jemu bezpieczenstwo i stabilizacja jest potrzebne wyjatkowo
Jest kochanym , przemilym kotem.
Adopcji przeprowadzilam juz na prawde wiele i przy niewielu mam lzy w oczach, ale pamietam dokladnie jak zabieralam Rudaska z jego domu i wiozlam do adopcji... stal na srodku obcego miejsca i krecil sie w kolko... nie wiedzial gdzie i dlaczego jestWzruszylam sie wtedy okropnie
Los i ludzie go nie oszczedzaja...
Mamy czas do konca lipca na znalezienie mu nowego domu.
Nie wiem co jeszcze na razie napisac bo rece mi opadly
Zdjecia:
alessandra pisze:i ponawiam moje pytanie, czy ktos wie cokolwiek na temat tej koteczki z Azylu w Konstancinie? na stronie azylu jej nie ma ani w adopcjach, ani w wyadoptowanych kotkach
dellfin612 pisze:chciałabym kiedyś rozpocząć nowy dzień, tydzień, miesiąc od informacji,
że kilka ślepaczków znalazło wspaniałych opiekunów, którzy przy okazji hojnie zasilili nasze konto
ptok pisze:HITEK MA DOMEK!!!!!!![]()
JUTRO JEDZIEMY!!!!![]()
MARCELA35 STOKROTNE DZIEKI!!!![]()
Nic wiecej nie pisze, czekam na wtorek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Marmotka i 385 gości