Barbara Horz pisze:aassiiuu, a jak ten test co dostałaś wyglądał ? Ja ostatnio chciałam od weta kupić test i powiedział mi, że nie może mi sprzedać, bo musiał by całe opakowanie, a ono jest na ileś tam testów. Po otwarciu trzeba szybko zużyć, co z pewnością u mnie nie miało by miejsca. Zbyt długo otwarte nic nie wykazuje. Dlatego pytam. Jeżeli są jakieś pojedyncze to ja jestem zainteresowana nazwą, producentem, bo może mi je wet sprowadzi
Testy na lamblie kupuję w sklepie sigmed http://sklep.sigmed.pl/product_info.php?cPath=484_493&products_id=4159&osCsid=15303b18f51359c1f8193c702e6edc4f . Nie trzeba być wetem aby je kupić. Są w opakowaniach po 10 sztuk. Niestety darmowa wysyłka jest od 500zł dlatego z reguły zamawiam dwa opakowania (lub inne rzeczy ze sklepu) i potem pojedyncze testy rozsyłam dalej. Może by się wam udało zebrać chętnych na więcej testów i zrobić zamówienie. Ich magazyn jest w miejscowości Cisek niedaleko Kędzierzyna i można też odbierać osobiście ale dla mnie to za daleko. W razie czego mam w domu jeszcze 3 testy gdyby były komuś potrzebne.