Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaybeXX pisze:Bardzo lubię ten wątek
szkrab pisze:
szkrab pisze:chciałabym nieśmiało zwrócić uwagę, iż Naja ma dwukolorowe wąsyzaczynają się czarne, a od 1/4 długości do końca są białe
![]()
Miss pisze:Ja dopiero teraz się udzielam, ale czytam od początku![]()
Nie sposób nie zauważyć jaka smukła i kobieca?, kocicowa? robi się Najka. To już powoli panienka
MaybeXX pisze:Wnioskując z fotek, panny się polubiły. Masz farta. U mnie lubią się Tylko Tosia (piąty kot) z Elfikiem (szósty kot). Tak długo musiałam czekać, żeby zobaczyć śpiące razem kotyPierwsza czwórka żyje w niejakim autyzmie...
Miss pisze:MaybeXX pisze:Wnioskując z fotek, panny się polubiły. Masz farta. U mnie lubią się Tylko Tosia (piąty kot) z Elfikiem (szósty kot). Tak długo musiałam czekać, żeby zobaczyć śpiące razem kotyPierwsza czwórka żyje w niejakim autyzmie...
Uff to u mnie samo jak u szkraba pierwsze i jedyna dwa koty i wielka miłość po 5 dniach![]()
Dwa młode nieodjajczone kocury. Jeden upośledzony, drugi mega kot, ale myślę że wiek był w naszych przypadkach czynnikiem decydującym o powodzeniu dokocenia, chociaż moje były starsze. 6mcy i 1,5 roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1361 gości