DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 26, 2010 15:18 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

A tak w ogóle to zamierzam wystawić Busiaczkę na Allegro. Cena wywoławcza minimum ze dwa tysiące, co by zwróciła mi się chociaż część łącznych czteroletnich kosztów jej leczenia.
Chuda, wyłysiała, bardzo chorowita i arcynamolna czarna dachowa kotka, która raczy jadać wyłącznie sprowadzane z Niemiec delikatesowe puszeczki.
Myślicie, że ktoś się skusi :smokin: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob cze 26, 2010 18:35 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

oo na pewno przecież taka pieszczoszka jest warta dużo więcej :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob cze 26, 2010 20:17 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

No nie wiem, koty na Allegro są zwykle wystawiane po złotówce :wink:

Dziś od kroplówki jeszcze nie była w kuwecie :roll: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob cze 26, 2010 20:41 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

koty tak, ale to jest Królewna :1luvu: kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob cze 26, 2010 21:10 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Uprzejmie informuję, że Królewna jednak się zsikała 8)

Czekam, aż pralka skończy prać, żeby rozwiesić i chyba znowu pójdziemy spać :roll: Tym bardziej, że jutro lecznica tylko do 12 i w związku z tym trzeba wcześniej wstać. Brakuje mi tego snu ostatnio.

Wielbłądzio

Post » Sob cze 26, 2010 21:21 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Wielbłądzio pisze:Uprzejmie informuję, że Królewna jednak się zsikała 8)

uffff... :ok: :ok: :ok:

dobranoc :)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie cze 27, 2010 12:17 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Jesteśmy po kroplówce.

Dzisiaj pan doktor postanowił w ramach eksperymentu nie podawać Królewnie no-spy - zobaczymy, czy do jutrzejszego popołudnia da radę załatwić się bez niczego rozkurczowego. Gdyby nie - to nadal mamy problem i trzeba będzie kombinować dalej...

Nie wiem, dlaczego cały czas jestem taka klapnięta, ale jestem, za chwilę znowu walnę się spać :oops: Na podłodze i dywanie zalegają kłęby kłaków, pod światło wszystko zadeptane śladami Drańskich łap, w zlewie brudne kubki po herbacie i kocie miski... Nie mam siły :(

I jeszcze dodatkowo coś mnie wkurzyło. Tu, na forum, w jednym z wątków, które regularnie czytuję. Nie bójcie się, drodzy Goście, nie chodzi o żaden z Waszych prywatnych wątków :wink: Z pewnych względów :twisted: nijak nie mogę być osobą, która w pewnych zasadniczych kwestiach mogłaby zadawać pytania, ale cóż, znowu mam swoje niezawodne przeczucia :roll:
Uff, jak to dobrze, że od dawna nie należę do żadnego forumowego TWA i nie muszę z oczywistej przyczyny czuć się zobligowana do milczenia o tym, o czym powinno się mówić głośno :roll:

A jutro rano znów do tych głupich bab :crying:

Wielbłądzio

Post » Nie cze 27, 2010 12:40 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Niedzielne Dzieńdobry :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 27, 2010 12:44 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Dobry :D

Może i dobry, słoneczko świeci... Ale ja i tak idę spać :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie cze 27, 2010 12:48 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Wielbłądzio pisze:Dobry :D

Może i dobry, słoneczko świeci... Ale ja i tak idę spać :roll:

Może ja też sobie strzele komara? Nocke zarwałam...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 27, 2010 14:03 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Nie Ty jedna :roll: , witaj Wielbłądziu z Drańskim stadkiem popołudniową porą 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie cze 27, 2010 16:15 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Witajcie :D

Wstałam i powoli zbieram się do sprzątania i prasowania :roll:

Wielbłądzio

Post » Nie cze 27, 2010 16:50 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

Wielbłądzio pisze:A jutro rano znów do tych głupich bab :crying:

dlatego ja się cieszę, że pracuję z praktycznie samymi facetami (jest jedna dziewczyna w dziale poza mną, ale mało "babska", poza tym na długim l4...

Wielbłądzio pisze:zbieram się do sprzątania i prasowania :roll:

ja nie mogę... deska stoi od trzech tygodni, a mnie się wyprasowane ciuchy kończą... :roll: może jutro wyprasuję :roll:

mocne kciuki za królewnę :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie cze 27, 2010 17:42 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

charm pisze:
mocne kciuki za królewnę :ok:

Zdecydowanie :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie cze 27, 2010 20:35 Re: Co Dranie to Dranie. Leczymy dalej. Czyżby było lepiej...?

charm pisze:
Wielbłądzio pisze:A jutro rano znów do tych głupich bab :crying:

dlatego ja się cieszę, że pracuję z praktycznie samymi facetami (jest jedna dziewczyna w dziale poza mną, ale mało "babska", poza tym na długim l4... (...)

jak zaczynałam pracę była w dziale z samymi facetami (5) :) jak mi tego brakuje... teraz 4 facetów i 6 bab (ja 7).... pocieszam się tylko, że ta najgorsza (moim, skromnym zdaniem) jest na urlopie :ryk: niestety niedługo wróci :cry:

kciuki za zdrowie Królewny trzymam cały czas :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]