Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 24, 2010 8:52 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Nowe zdjęcia Piratka:

Obrazek

Obrazek

I Kwadrata:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw cze 24, 2010 10:29 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

j3nny pisze:
ToraNeko pisze:A ja sie ostatnio dowiedzialam o malym czarnym kociaczku ktory sie urodzil bez przedniej lapki, i szuka domu :( rodzenstwo juz poszlo do nowych domkow tylko on i jeszcze jedne burasek zostaly...

gdzie to? na miau?
interesują mnie namiary na kociątko bez łapki

Nie na miau (tzn mowilam jej zeby na miau napisala to moze juz napisala). Znajoma znajomej go ma i szuka mu domu :) Bede miec od niej ogloszenie to podesle. A masz kogos chetnego na tego bezlapka moze?

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Czw cze 24, 2010 10:33 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ToraNeko pisze:
j3nny pisze:
ToraNeko pisze:A ja sie ostatnio dowiedzialam o malym czarnym kociaczku ktory sie urodzil bez przedniej lapki, i szuka domu :( rodzenstwo juz poszlo do nowych domkow tylko on i jeszcze jedne burasek zostaly...

gdzie to? na miau?
interesują mnie namiary na kociątko bez łapki

Nie na miau (tzn mowilam jej zeby na miau napisala to moze juz napisala). Znajoma znajomej go ma i szuka mu domu :) Bede miec od niej ogloszenie to podesle. A masz kogos chetnego na tego bezlapka moze?

moze bym miala ale nie zapeszam poki co:)
bardzo prosze o zdjecia i wiecej info jak tylko bedzie
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw cze 24, 2010 17:37 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Pela już w nowym domku!!!!
Można zdjąć ogłoszenia :D

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Czw cze 24, 2010 18:03 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Bungo pisze:Pela już w nowym domku!!!!

super :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw cze 24, 2010 18:21 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Ja byłam w schronisku u kwadracika. Jest tego samego umaszczenia ( srebrnego dymnego) co mój Fredzik który zaginął mi 7 lat temu. Mam sentyment do tych kotków. Strasznie mi żal biedaczka. :cry:
On tak lgnie do ludzi. Przyciska się do człowieka, całym tłuściutkim ciałkiem i głośno mruczy.
Ehhh gdybym nie miała kota z białaczką wzięłabym go chociaż na tymczas. :| kurczę ale jeszcze teraz nie mogę. Będę szukać mu domku wśród znajomych i odwiedzać sreberko w schronie.
Zauważyłam ze ma takie śmiesznie wystające i widoczne kły, wygląda jak mały wampirek po prostu słodziak.
Zrobiłam mu zdjęcia i ogłoszenia na gum tree tutaj link:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z213483628

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Pt cze 25, 2010 6:59 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Bungo pisze:Pela już w nowym domku!!!!

Super :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt cze 25, 2010 7:24 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

a ja chciałabym zapytać o Freykę i Tygryska, czy już się odnaleźli na nowo...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt cze 25, 2010 8:00 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

keria pisze:Ja byłam w schronisku u kwadracika. Jest tego samego umaszczenia ( srebrnego dymnego) co mój Fredzik który zaginął mi 7 lat temu. Mam sentyment do tych kotków. Strasznie mi żal biedaczka. :cry:
On tak lgnie do ludzi. Przyciska się do człowieka, całym tłuściutkim ciałkiem i głośno mruczy.
Ehhh gdybym nie miała kota z białaczką wzięłabym go chociaż na tymczas. :| kurczę ale jeszcze teraz nie mogę. Będę szukać mu domku wśród znajomych i odwiedzać sreberko w schronie.
Zauważyłam ze ma takie śmiesznie wystające i widoczne kły, wygląda jak mały wampirek po prostu słodziak.
Zrobiłam mu zdjęcia i ogłoszenia na gum tree tutaj link:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z213483628

Super!! dzięki bardzo za ogłoszenie dla Kwadracika
czy mogę skopiować stamtąd zdjęcia i wkleić na wątku, żeby inni wykorzystali do ogłoszeń?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt cze 25, 2010 8:01 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Freja i Tygrysek są oboje u GatoFalante
co u nich? już się rozpoznali?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt cze 25, 2010 11:14 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ja wiem, ja wiem, czekam na kolejny odcinek, bo śledzę ten wątek od samego początku, czyli od powodzi 8)
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt cze 25, 2010 14:42 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Freya i Tygrysek choc już od niedzieli razem, to nadal jakby osobno :( Freyka zaszyła się w swojej skrytce, a Tygrys rozpozawszy, że jest nowa kota w domu, tez się chowa w swoim kącie. Doszło do tego, ze Tygrys zaczął niedojadać, bo miski są w kuchni, a w kuchni króluje Freyka, i Tygrys wchodzi tam tylko jak go głód na maxa docisnie :evil: Musieliśmy przestawić mu miski i kuwete w osobne miejsce, bo zaczął robić pokątne kupale :twisted:
Normalnie nie rozumiem tego kociora: jak był Szogun(Dzik), to go ustawiał waląc po uszach; gdy został na 10 dni jedynakiem, wpadł w depresję; teraz pojawiła się w domu kobitka, to on się jej boi :twisted:
Rozumiem wycofanie Freyki, bo jest naprawdę po długich stresach, ale Tygrysek???
Btw, martwię się o Freykę, bo mało je (teraz już jakby więcej) i sika 3-4 razy dziennie po troszku. Czytałam, że do 4 razy to jeszcze norma, ale jeśli dalej tak bdzie to wyglądało to zasrtanwiam się nad wetem. A moze przesadzam... Trudno mi obserwować Freykę, bo do nas jeszcze nie wychodzi, czasem sobie siedzi koło swojej kryjówki, ale nie pozwala się zbliżyć do siebie. W nocy buszuje po kuchni, bo to doskonale słychać.
Ostatniej nocy jak się zaczęła tłuc, to Tygrys - chyba z wrażenia - wskoczył do nas do łóżka, czego wcześniej nie robił :) Niestety zwiał, gdy się obudziłam i zaczęłam do niego gadać, żeby się nie bał :)
Sorki,że tak chaotycznie, ale ostatnio mam bardzo zakręcony czas. Dziś jestem poza Krakowem i wracam dopiero jutro. Może będzie na kocim froncie jakiś postęp :)

GatoFalante

Od: Wto maja 25, 2010 10:03

Post » Pt cze 25, 2010 15:26 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

głuptasy, niech już się wszystko poukłada
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt cze 25, 2010 19:33 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

z tym sikaniem - nie martw się, mam nowego kota w domu - półdziki - mieszka dobrowolnie za szafką w kuchni i sika 1 raz na dobe.
koty w stresie potrafią długo trzymać.

don_kiciuch

Od: Czw kwi 01, 2010 18:27

Post » Sob cze 26, 2010 14:09 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Dla Frejki i Tygryska :ok:
Będzie dobrze, tylko trzeba im trochę czasu.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]