Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
AgaPap pisze:A spróbujcie im do tego kurczaczka ciutkę smekty dosypywać, tylko może najpierw się CC spytajcie czy takim małym gnojcom można.
AgaPap pisze:Ciekawe tylko co TŻ powie, skoro jak wychodziłaś z domu to nieuszkodzona byłaś ( bo pewnie jeszcze nie było widać), a wracasz z pracy z napuchniętą i pewnie czerwoną twarzą
AgaPap pisze:Ciekawe tylko co TŻ powie, skoro jak wychodziłaś z domu to nieuszkodzona byłaś ( bo pewnie jeszcze nie było widać), a wracasz z pracy z napuchniętą i pewnie czerwoną twarzą
casica pisze:A ja nie wytrzymałam i przed chwilą zadzwoniłam do pani Pelagii![]()
Maleńka najedzona śpi właśnie u niej na kolanach. Początkowo miała kłopot z trafieniem do kuwety, ale już wszystko w porządku.
Kupka o konsystencji dżemu, w kolorze zaś czekolady.
Mała zjadła jedzonko i popiła zupką warzywną. Trwa wybór imienia, roboczo dawniejsza świnka nazywana jest Niunią![]()
Czekamy na zdjęcia, które maleńkiej zrobić jest trudno bo jest jak zywe srebro.
O
casica pisze:A ja nie wytrzymałam i przed chwilą zadzwoniłam do pani Pelagii![]()
Maleńka najedzona śpi właśnie u niej na kolanach. Początkowo miała kłopot z trafieniem do kuwety, ale już wszystko w porządku.
Kupka o konsystencji dżemu, w kolorze zaś czekolady.
Mała zjadła jedzonko i popiła zupką warzywną. Trwa wybór imienia, roboczo dawniejsza świnka nazywana jest Niunią![]()
Czekamy na zdjęcia, które maleńkiej zrobić jest trudno bo jest jak zywe srebro.
O
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 519 gości