jutro lub pojutrze będę musiał zabrać kociaka z palucha ,któremu robiłam test

POMOCY MOŻE KTOŚ PRZEJMIE ODE MNIE NP. TASMANKA Z MIŁKĄ

SZYLKĘ CHRISTINĘ

FILEMONA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja888 pisze:witam sobotnio i słonecznie![]()
dzisiaj miałam straszny sen, tuż przed obudzeniem śniło mi się, że miałam takiego rudego kotka jak Twój Dorciu, tylko większy i nagle patrzę a on trzyma w łapach mojego Dziubka i już chrupie mu ogon, to chrupanie słyszałam i w żaden sposób nie mogłam Dziubka wyrwać z łapek kotkacałe szczęście że to był tylko sen - uff
Dorciu ja Cię bardzo ,bardzo kocham....naprawdę,uważam ,że jestes najlepszym Człowiekiem pod słońcem i jestes bardzo dzielna.Grzegorz miał szczęście.....dorcia44 pisze:kaja888 pisze:witam sobotnio i słonecznie![]()
dzisiaj miałam straszny sen, tuż przed obudzeniem śniło mi się, że miałam takiego rudego kotka jak Twój Dorciu, tylko większy i nagle patrzę a on trzyma w łapach mojego Dziubka i już chrupie mu ogon, to chrupanie słyszałam i w żaden sposób nie mogłam Dziubka wyrwać z łapek kotkacałe szczęście że to był tylko sen - uff
Elu okropne![]()
wczoraj dzwonił do mnie pan który ma kanarki ze chce kota![]()
i pani której kot umiera i niech sobie umrze w spokoju bo juz jej pomóc nie można ,kotka po sterylizacji nie dostała antybiotyku i jakieś guzy powyskakiwały ,wet już nie pomożea ona chce małą rudą k...... czy mi się tylko wydaje czy ludzie są chorzy umysłowo ,bezduszni ,bezlitośni ... moje tłumaczenie nic nie pomogło
![]()
zabić to za mało![]()
zaraz do weta ,rzygania ciąg dalszy Miłka odmówiła jedzenia ,od wczoraj ,a tak naprawdę to już mniej przed wczoraj zjadła ,bawi się ,ale nic nie je![]()
Toto je ale sie obsrywa .![]()
Kuli rzyga .![]()
Christina rzyga![]()
wirus jakiś czy co?
polują na muchy ,myszy które są w kuchni również ,ale żadnych zwłok nie znalazłam .
weta mam od 10.
a ja chciałam się upajać wolnym ,a tylko się martwię![]()
zapomniałam że na ogródku mam poziomki ,takie pyszne ,pachnące ,wszystko zarosło ,totalna niechęć do robienia czegokolwiek![]()
Grzegorz w ogóle do mnie nie przychodzipewnie ma do mnie żal ,że tylko pieniądze i pieniądze były ważne ....nie chciałam widzieć tego co się dzieje ,odpychałam od siebie nawet myśli ,ze strachu..pewnie by teraz żył a ja nie dziadowała bym
![]()
nie była bym sama ,ktoś by mnie kochał i potrzebował ...
on nie żyje ,a ja płacę największa cenę za swoją beznadziejność.
przepraszam że znów narzekam
Serniczek pisze:Dorciu ja Cię bardzo ,bardzo kocham....naprawdę,uważam ,że jestes najlepszym Człowiekiem pod słońcem i jestes bardzo dzielna.Grzegorz miał szczęście.....jeszcze będzie wszystko lepiej.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Gosiagosia, Myszorek, northh i 264 gości