MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 25, 2010 11:36 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Kurczę, czyli trzeba będzie powtórzyć?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt cze 25, 2010 11:40 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Myszka.xww pisze:Kurczę, czyli trzeba będzie powtórzyć?

Wiesz to tak samo jak z testem na pp. Negatywny nie oznacz, że kot jej nie ma.
Zobaczymy co wyjdzie z badania kupala i krwi. Wtedy będziemy dumać czy powtarzać test.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt cze 25, 2010 14:22 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

aassiiuu, a jak ten test co dostałaś wyglądał ? Ja ostatnio chciałam od weta kupić test i powiedział mi, że nie może mi sprzedać, bo musiał by całe opakowanie, a ono jest na ileś tam testów. Po otwarciu trzeba szybko zużyć, co z pewnością u mnie nie miało by miejsca. Zbyt długo otwarte nic nie wykazuje. Dlatego pytam. Jeżeli są jakieś pojedyncze to ja jestem zainteresowana nazwą, producentem, bo może mi je wet sprowadzi :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt cze 25, 2010 19:02 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Adria pisze:Jeszcze miałam coś napisać...i zapomniałam co :oops: :roll:

Przypomniało się? ;) o i ciekawa jestem, jakie to określenie Avatarowego chodu wymyślił wet, Mi przypomina trochę Łazukę z "Nie lubię poniedziałku!" Tylko mu szyn i tego metalowego czegóś brak ;)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt cze 25, 2010 21:02 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Basiu niestety nie umiem Ci odpowiedzieć na te pytania. Dostałam fiolkę + pasek w opakowaniu + instrukcję w woreczku niezbędnego Jana :mrgreen: Najlepiej napisz bezpośrednio do Sylwii.

Dzisiaj dostałam wyniki krwi Piniego. Wszystko w normie oprócz eozynofili. Podwyższony poziom może sugerować pasożyty i ewentualnie zapalenie jelit.
Po badaniu kupala w przyszłym tygodniu podejmiemy decyzję odnośnie leczenia.

aassiiaa

Post » Pt cze 25, 2010 23:18 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Bo jakby termin goni :( ... Wersja mocno robocza póki co. Docelowo o podobne wstawki zostaną wyposażone pozostałe sierście.
Ostatnio edytowano Sob cze 26, 2010 0:27 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Post » Sob cze 26, 2010 0:21 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Ewko ta strona nie działa ... przynajmniej mi sie nie otwiera

Musiałam przetestować aparat przed oddaniem do reklamacji więc to moja niespodzianka :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Chłopcy byli dzisiaj u weta, przed podróżą do Krakowa chciałam się upewnić czy wszystko ok. Zresztą wczoraj słyszałam szmery z płuc po jedzeniu i bałam się, że albo im mleko nie tam gdzie trzeba naleciało albo są chorzy. Nic im nie dolega ale za szybko pili pokarm. Zauważyłam, że smoczek jest już lekko rozerwany i prosiłam mamę żeby zmieniła na inny ale oczywiście wyszło na to, że wydziwiam. W sumie dobrze,że maluchy już jadą bo bym sobie wszystkie włosy z głowy powyrywała przy mojej mamie. Ona pilnowała kotów a ja musiałam pilnować jej. Tylko że będę za nimi tęsknić przeokropnie.
Poza tym wczoraj dzieciaczki miały mały zastój w jelitach więc wkroczyła dzisiaj mama Majka i zrobiła z brzuszkami porządek. No i żeby w brzuszkach pojawiło się już coś konkretnego dałam chłopcom papkę z RC. Na początku była olewka ale jak tylko trochę do pyszczków włożyłam to rzucili się na to w mgnieniu oka. I tu muszę powiedzieć, że ku mojemu zdziwieniu szybciej załapał Center. Jutro dostaną mięsko :)
Niestety, po powrocie do domu w oczku Centera pojawiła się ropa :roll: Taki to ryzyk-fizyk z podróżami do weta i w ogóle gdziekolwiek. Mam nadzieję, że to tylko przewianie. No i nie wiem - bawić się świetlikiem czy machnąć mu gentamecynę??
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Sob cze 26, 2010 0:28 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Poprawiłam, dziękuję za cynk.
Doczytuję Twój wpis :)

EwKo

Post » Sob cze 26, 2010 0:36 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

majkowiec pisze:
Obrazek

Chyba widziałem pieseczka!

:mrgreen:
Chłopaki rosną...
Na gencie się nie znam, więc napiszę ;), że chyba bym nie kombinowała...

EwKo

Post » Sob cze 26, 2010 0:47 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

AAA i z dobrych wieści, przynajmniej dla mnie.... Woland przeszedł na jasna stronę mocy. Nie wiem co stoi za tym ale kot od rana jest znowu normalnym Wolandem. Dzisiaj jak przyszłam od mamy to poczuł na mnie i Majce kociaki. Jak nas wąchał to już miałam przed oczyma wizję wściekłego ataku a ten zaczął się tulić, barankować, kłaść i turlać przed Majką. Teraz biega z Regalem i bawi się jak mały kociak. Chyba go na noc nie zamknę, mam nadzieję, że ten stan już się utrzyma. Nikt nie zrozumie tego kota i tego co w jego głowie siedzi. Może to leki, może kociaki. Jak to drugie to nie wiem czy Ci aassiiaa oddam maluchy :P żartuje oczywiście. Ale jak tak dobrze wpływa na niego zapach to może ten feliway nie jest jednak głupim pomysłem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

majkowiec

Post » Sob cze 26, 2010 0:54 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

EwKo pisze:
majkowiec pisze:
Obrazek

Chyba widziałem pieseczka!

Obrazek

tu mało widać kotka ale za to widać pieseczka i jego długi jęzor :)
Obrazek

majkowiec

Post » Sob cze 26, 2010 1:12 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

majkowiec pisze:Ewko ta strona nie działa ... przynajmniej mi sie nie otwiera
Musiałam przetestować aparat przed oddaniem do reklamacji więc to moja niespodzianka :
/.../
Chłopcy byli dzisiaj u weta, przed podróżą do Krakowa chciałam się upewnić czy wszystko ok.

Ojej !! dziekuje za te niespodzianke !!!! docZekalam sie ...
ale sa super sliczni ... i zycie w sobie maja, beda z nich futrzaki na schwal.
Dzieki Majkowiec !!
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Sob cze 26, 2010 7:34 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Cudne okruszki :1luvu:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob cze 26, 2010 10:28 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

Jejku jak one wyrosły :D

Akima pisze:Rooyal wyprodukował nową karmę weterynaryjną: Royal Fibre Response - dla kotów z tendencją do zatwardzeń/zaparć i kotów z tendencją do powstawania kul włosowych.

aassiiaa

Post » Sob cze 26, 2010 10:53 Re: MiauKot: Poszukujemy akcjonariuszy Ciacha !

wiedziałam, że będzie szok :lol: poza tym, że ślicznie wyglądają to jeszcze pieszczochy z nich straszne. Uwielbiają po jedzonku i masowanku jak się je przytula i głaszcze noskiem. Silek obraca się na plecki i trzeba go koniecznie delikatnie drapać po brzusiu. Ze sobą też się wesoło bawią i zaczepiają. A Center to nawet chciał upolować psa :) nieśmiały to był atak ale chciał się po prostu popisać odwagą.
Obrazek

majkowiec

[poprzednia][następna]