Pilnie potrzebny DT, kotka gaśnie w oczach, jedna już odeszł

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 25, 2010 14:35 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Ma jeszcze lekki koci katar, weterynarz mówi,że tydzień antybiotyku i powinno minąć[/quote]
Spoko - katar nam niestraszny ;)[/quote]

Super,bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Konieczna jest surowica?

mashas

Od: Śro kwi 07, 2010 23:07

Post » Pt cze 25, 2010 14:38 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

mashas pisze:Ma jeszcze lekki koci katar, weterynarz mówi,że tydzień antybiotyku i powinno minąć

Spoko - katar nam niestraszny ;)[/quote]

Super,bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Konieczna jest surowica?[/quote]

hmmm nie wiem, u mnie nie było pp
mój tel.506426384
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt cze 25, 2010 14:38 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

I jeszcze kiedy mogłabym ją przywieźć?

mashas

Post » Pt cze 25, 2010 14:45 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

mashas pisze:I jeszcze kiedy mogłabym ją przywieźć?

nawet dziś , jade do weta do Sosnowca z moim tymczasem pomiędzy 17-18
Obrazek

Kleo

Post » Pt cze 25, 2010 14:45 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Ponieważ Kleo :1luvu: ma lepsze warunki (kicia nie będzie rzucana z domu do domu) odstępuję jej ten zaszczyt. Nie ofiarowałabym się, gdyby nie ta mroczna perspektywa przed kicią.

:ok: za małą :kotek:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 25, 2010 14:51 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Kleo pisze:
mashas pisze:I jeszcze kiedy mogłabym ją przywieźć?

nawet dziś , jade do weta do Sosnowca z moim tymczasem pomiędzy 17-18

podaj proszę nr

mashas

Post » Pt cze 25, 2010 14:51 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Alienor pisze:Ponieważ Kleo :1luvu: ma lepsze warunki (kicia nie będzie rzucana z domu do domu) odstępuję jej ten zaszczyt. Nie ofiarowałabym się, gdyby nie ta mroczna perspektywa przed kicią.

:ok: za małą :kotek:

Tobie też bardzo dziękuje za propozycje :1luvu: Aams też :1luvu:

mashas

Post » Pt cze 25, 2010 19:51 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Koteczka już bezpieczna, dziękuje.

Po drodze na średnicówce znaleźliśmy kociaki i musielibyśmy odwieźć je do Schroniska Fauna.Tam Pani nam powiedziała,że nie wiedzą,gdzie je już upchną.

mashas

Post » Pt cze 25, 2010 22:15 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Gratuluję mashas..........znalazłaś w sposób expressowy DT kociczce.

Rzadko się to zdarza....... :roll:
MIKUŚ

Post » Pt cze 25, 2010 22:31 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

MIKUŚ pisze:Gratuluję mashas..........znalazłaś w sposób expressowy DT kociczce.

Rzadko się to zdarza....... :roll:

Nie ja znalazłam,dlatego bardzo wszystkim dziękuje za uratowanie kotki,bo ona zasługuje na to, ma super charakter.Oczka niestety wyglądają bardzo źle :(

mashas

Post » Pt cze 25, 2010 22:38 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

mashas pisze:Nie ja znalazłam,dlatego bardzo wszystkim dziękuje za uratowanie kotki,bo ona zasługuje na to, ma super charakter.Oczka niestety wyglądają bardzo źle :(

Wiem....widziałam jej oczy dziś. Da się uratować - spoko :wink:
MIKUŚ

Post » Sob cze 26, 2010 1:30 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Ufffff............ :D

Kleo :1luvu:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob cze 26, 2010 10:42 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

ja dopiero dotarłam do kompa :oops:

Więc tak, kotka jest maleńka, wczoraj miała przegląd u weta, pysio oki, brzusio też, maluch kicha niemiłosiernie wiec dostał antybiotyk i zakrapiamy oczka, w poniedziałek kolejna wizyta. Jeśli chodzi o oczka to jest źle ale będziemy dzielnie walczyć ;)
Kicia jest przekochana wzięta na ręce od razu mruczy a jak zobaczyła mojego Kłaczka to od razu zrobiła antenke i mój kot miął od tej pory swój osobisty cień 8) + maluch baaardzo był zafascynowany jej kitą i wygląda to tak że Kłak idzie a za nim pędzi maluch rzucający się w powietrzu na Kłaczkową kitke :ryk: ubaw po pachy, tak mój słonio i malutki okruszek :lol: Jak apartt zacznie działać do wkleje zdjęcia :) bo na razie sie zbuntował gad jeden :evil:

Acha maluch sam nie je, widocznie do tej pory był tylko na mleku matki więc dostaje kocie mleczko i inne takie dal maluszków, będzie oki :ok:
Obrazek

Kleo

Post » Nie cze 27, 2010 9:36 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Kleo pisze:ja dopiero dotarłam do kompa :oops:

Więc tak, kotka jest maleńka, wczoraj miała przegląd u weta, pysio oki, brzusio też, maluch kicha niemiłosiernie wiec dostał antybiotyk i zakrapiamy oczka, w poniedziałek kolejna wizyta. Jeśli chodzi o oczka to jest źle ale będziemy dzielnie walczyć ;)
Kicia jest przekochana wzięta na ręce od razu mruczy a jak zobaczyła mojego Kłaczka to od razu zrobiła antenke i mój kot miął od tej pory swój osobisty cień 8) + maluch baaardzo był zafascynowany jej kitą i wygląda to tak że Kłak idzie a za nim pędzi maluch rzucający się w powietrzu na Kłaczkową kitke :ryk: ubaw po pachy, tak mój słonio i malutki okruszek :lol: Jak apartt zacznie działać do wkleje zdjęcia :) bo na razie sie zbuntował gad jeden :evil:

Acha maluch sam nie je, widocznie do tej pory był tylko na mleku matki więc dostaje kocie mleczko i inne takie dal maluszków, będzie oki :ok:

Kleo :1luvu: :1luvu: :aniolek: :king: :dance: :dance2: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie cze 27, 2010 19:31 Re: 3 mies. buro-ruda zapalenie oczu ,ma 3 dni,potem śmierć

Kicia jednak sama je 8O a ja karmiłam ją strzykawką :evil: urwisek jeden :mrgreen:
Kicia ma taki system: rano wstaje je i potem bryka następnie ok.12 pada i śpi do ok.18 jak zabita :ryk:
Już mniej kicha ale jeśli chodzi o oczka to nie widze na razie żadnej poprawy :(
Jutro wizyta u weta zobaczymy co będzie dalej, czeka nas długa walka o jej oczka :(

Kici mało wystarcza do szczęści: pełny brzuszek, mizianko, piłeczki, myszko itp :mrgreen:
Obrazek

Kleo

[poprzednia][następna]