Spoko - katar nam niestraszny

Super,bardzo dziękuje

Konieczna jest surowica?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mashas pisze:Ma jeszcze lekki koci katar, weterynarz mówi,że tydzień antybiotyku i powinno minąć
mashas pisze:I jeszcze kiedy mogłabym ją przywieźć?
Kleo pisze:mashas pisze:I jeszcze kiedy mogłabym ją przywieźć?
nawet dziś , jade do weta do Sosnowca z moim tymczasem pomiędzy 17-18
Alienor pisze:Ponieważ Kleoma lepsze warunki (kicia nie będzie rzucana z domu do domu) odstępuję jej ten zaszczyt. Nie ofiarowałabym się, gdyby nie ta mroczna perspektywa przed kicią.
za małą
MIKUŚ pisze:Gratuluję mashas..........znalazłaś w sposób expressowy DT kociczce.
Rzadko się to zdarza.......
mashas pisze:Nie ja znalazłam,dlatego bardzo wszystkim dziękuje za uratowanie kotki,bo ona zasługuje na to, ma super charakter.Oczka niestety wyglądają bardzo źle
Kleo pisze:ja dopiero dotarłam do kompa![]()
Więc tak, kotka jest maleńka, wczoraj miała przegląd u weta, pysio oki, brzusio też, maluch kicha niemiłosiernie wiec dostał antybiotyk i zakrapiamy oczka, w poniedziałek kolejna wizyta. Jeśli chodzi o oczka to jest źle ale będziemy dzielnie walczyć
Kicia jest przekochana wzięta na ręce od razu mruczy a jak zobaczyła mojego Kłaczka to od razu zrobiła antenke i mój kot miął od tej pory swój osobisty cień+ maluch baaardzo był zafascynowany jej kitą i wygląda to tak że Kłak idzie a za nim pędzi maluch rzucający się w powietrzu na Kłaczkową kitke
ubaw po pachy, tak mój słonio i malutki okruszek
Jak apartt zacznie działać do wkleje zdjęcia
bo na razie sie zbuntował gad jeden
![]()
Acha maluch sam nie je, widocznie do tej pory był tylko na mleku matki więc dostaje kocie mleczko i inne takie dal maluszków, będzie oki
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, sadnessofheart i 177 gości