Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 24, 2010 7:28 Re: Legnica

Marudka pisze:Jeszcze troszkę, a Saszka też będzie taki dostojny ;)

Szczerze na to liczę :D
Nabierze ciała, tylko, że dusza ... tej nie da się tak szybko uleczyć, ale wierzę, że się uda i Saszka nie będzie się przestraszał ludzi, którzy go kochają ... inni są nieważni :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw cze 24, 2010 8:14 Re: Legnica

Za dużo biedula Sasza musiał przejść.. Za dużo okrucieństwa nasz senior doświadczył...lDobrze, ze trafił do Legnicy - jest zmiłowanie na tym świecie!

Wiesia pamiętasz dziwny, nietypowo okrągły brzuchol Foxa? Już go nie ma. Nawet się martwiłam że schudł jakoś jak balonik zniknął :| ale uspokojają doktory, że tak bywa jak kot dochodzi do siebie. Taki równy się przystojniak zrobił, że aż mi dziwnie, że może za mało je?? Ale ma suche przecież nieograniczone I codziennie wieczorkiem wjeżdża jakieś mięsko albo saszetka mokrego. Zrobił się z tego rytuał, chodzi chłopina i tańczy przy człeku dopóki micha się nie napełni mokrym... Choć suche stoi....lubi też mleko Klarę :) Ale to już chyba deserowo traktuje;)
okazało się że mamy 2 sześciolatki w domu- dzieco I kotecka :) rocznik 2004 gòrą ;)
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Czw cze 24, 2010 8:45 Re: Legnica

Cieszę się,że po baloniku śladu nie ma,wet mnie uspokajał,że nic niepokojącego się nie dzieje.Może i u Saszy,brzuszek dojdzie do normalnych rozmiarów,tylko ze u niego,to wet stwierdził wodę,niestety.
Pozdrowienia przesyłam,dla szesciolatków :wink:
Legnica

Post » Czw cze 24, 2010 20:30 Re: Legnica

Bazarek dla Saszy viewtopic.php?f=20&t=113264

Przyjemne z pożytecznym ... zapraszam Obrazek

Willow_

Post » Czw cze 24, 2010 21:21 Re: Legnica

:D dziękuję i oczywiście zapraszam serdecznie :D
Legnica

Post » Czw cze 24, 2010 21:45 Re: Legnica

Adasio próbuje zmieścić się tam,gdzie nie mieszczą się inni

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw cze 24, 2010 23:00 Re: Legnica

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jaki miły obrazek przed snem :ryk: :ryk: :ryk: cudak kot ADAŚKO :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt cze 25, 2010 7:25 Re: Legnica

Legnica pisze:Adasio próbuje zmieścić się tam,gdzie nie mieszczą się inni
Obrazek

Trzeba sobie jakoś radzić, skoro koszyk zajęty - dzielny Adaś Obrazek

Willow_

Post » Pt cze 25, 2010 18:43 Re: Legnica

O schrupania ten Mały :) A co słychać u puchatych paniennek?
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Pt cze 25, 2010 19:34 Re: Legnica

Witamy się dopiero z wieczora.
Co u panienek?Panienki siedzą sobie w kuchni,Beza przyzwyczaiła się że jada w łazience,wiec o stałych porach czeka pod drzwiami,potem grzecznie paraduje do łazienki,tylko jak się już naje to chce na krzesło przy komputerze a nie do kuchni :lol: Biała wciąż ma jakąś magię w sobie,piękna jest,Maja nadal chudzieńka,coś ciężko jej dojść do siebie,ponownie z oczek od kilku dni ma więcej wydzielinki.Majeczka powinna jak najszybciej znaleźć dom dla jedynaka.Taki dom,gdzie będzie tylko ona,jej wersalka,fotele i jej własne ręce go głaskania.
Unika pozostałych kotów,jak tylko któryś pojawi się w kuchni,Maja zwiewa na parapet i tam siedzi aż wszystkie koty wyjdą.Czasem mam wrażenie ze ona nie wie że jest kotem i dla tego tego typu towarzystwo jej nie odpowiada.

Dzisiaj byłam na ostatniej wizycie z Bojkiem.Jego sierść wygląda już zupełnie inaczej i zachowuje się tak jak kiedyś,a poza tym apetyt ma doskonały,nawet zaczął się pomału zaokrąglać,kłopoty z jego nadwagą są tuż,tuż.Ale lepsze kłopoty z nadwagą niż z kotem którego coś boli.

Sasza w przyszłości będzie mógł poznać resztę towarzystwa,nie będzie musiał żyć w klatce.Dokładne wieści na watku Saszy,zapraszam.
Legnica

Post » Pt cze 25, 2010 20:23 Re: Legnica

W ten weekend,przedstawię pewnemu domowi:białą,Foresta,Bayera,Maję.Na razie tylko fotki.Oprócz tego,ktoś pragnie poznać osobiście Adaśka 8)
Legnica

Post » Pt cze 25, 2010 20:49 Re: Legnica

Trzymam kciuki, żeby i koty, i domki dobrze się zaprezentowały :wink:
No i czekamy na relację ...

Willow_

Post » Sob cze 26, 2010 9:39 Re: Legnica

Legnica pisze:W ten weekend,przedstawię pewnemu domowi:białą,Foresta,Bayera,Maję.Na razie tylko fotki.Oprócz tego,ktoś pragnie poznać osobiście Adaśka 8)

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob cze 26, 2010 9:47 Re: Legnica

Adaś jest boski :1luvu: Wygląda na niezłego słodziaka. Mam słabość do różowych nosków :1luvu:
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Sob cze 26, 2010 20:43 Re: Legnica

Legnica pisze:W ten weekend,przedstawię pewnemu domowi:białą,Foresta,Bayera,Maję.Na razie tylko fotki.Oprócz tego,ktoś pragnie poznać osobiście Adaśka 8)

Kciuki absolutnie mocno zaciśnięte!!!!!! :1luvu:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

[poprzednia][następna]