Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 22, 2010 21:36 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

gosiaa pisze:O matko, doczytałam, to się narobiło, jak mogli wydać chorego kociaka, a ten test na PP, co to za test, 117 zł i wynik po czterech dniach, ja zawsze miałam wynik po 3 minutach i koszt 30zł, ale może to jakiś inny.

wetka moja nie ma już tych testów ,ale robiła podobno w 100% wiarygodny wymaz z pupy kosztuje to 117zł i o ile dobrze zrozumiałam wędruje do niemiec i tam robią analizę.
pierwszy raz korzystała z tej firmy.
jutronapiszejakatofirma
co dokici na formularzu adopcyjnym jest napisane żekicia jest w wysokim ryzyku zachorowania ,jeżeli zachoruje należy przywiezć ją niezwłocznie doschroniska.
tegokociakapół szkoły miałona rękach. :?

dzień mam fatalny ,jestem tak rozbita psychicznie że trudno mi zebrać myśli :cry:
maluch jest bardzo chudzienki ,alepozastrzykach jakie dostału wetki czuje sięlepiej je ,nie robiłjeszcze kupy..klawiaturami zdechła i stąd todziwne łączenie wyrazów.

zastanawiam się czy mogętego chłopaka zgłosić na Paluch aby nigdy więcej nie wydali mu żadnegozwierzaka .
pewnie taki proceder nie istnieje .
kicia jest biała z czarnym ogonkiem,czarną łezką na nosku ,paromaczarnymiplamkami ,jest ogromnym miziakiem.

patrze na moje maluchy i jestem przerażona żenaraziłam je :cry: :cry: :cry:
alekociak nie byłw domu ,ręce odkaziłam specjalnympłynem u wetki ,ubranmie tezspryskałam,rozebrałam sięna schodach ubranie dowora i zostawiłam na dworzu .

jutrobędzie tydzieńjakkociakbyłszczepiony.

AgaPap pisze:A to miałaś dzisiaj dzień do kitu jak widzę :(

ok dziękuję.

nakarmięmaluchy ,pozakraplamoczy i idę do łóżka
kolorowych snów .
Dorciu napisz mi na wszelki wypadek swoje dane na pw, bo okazuje się, że to nie tak łatwo będzie tym pks-em puścić do Ciebie to co mam, bo jak jedzie kierowca którego mój TŻ zna, to jest to w tygodniu i on w Katowicach, a w weekend my jedziemy na wesele i klops. Jak nic mi się nie uda skombinować :twisted: , to puszczę kurierem i już.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 23, 2010 7:22 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

witam,
Dorciu i co tam u Ciebie? jak się czujesz?
Nie możesz się tak przejmować, bo tyle jest zwierzaków, które szukają domków, że nie jest się w stanie wszystkim pomóć - ja wiem łatwo się mówi, ja też taka jestem ,że się przejmuję, ale jak się będziesz non stop martwić to jeszcze przypłacisz to zdrowiem, myśl choć troszeczkę o sobie.
I tak bardzo wiele robisz dla tych porzuconych zwierzaków, że już chyba więcej sie nie da. Myśl o sobie - pamietaj

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro cze 23, 2010 11:22 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

witam ,nowy dzieńnowe troski ,ale nie jest tak zle .
Maluszek u Romy je i bawi się ,żadnej sraki nie ma .
oby tak zostało :ok:

MCz. czyli Tasmanek jutro chyba ostatni zastrzyk ,przytył30 dkg :strach: :spin2: wygląda jak bambaryła :lol:
MR. czyli Miłka ? nadalzastrzyki ,oko jedno okdrugie chyba lekkie zmętnienie zostanie ,śpi na mnie ,mruczy i ugniata ,jest cudownie bez stresowa ,u wetki układa się na biurku i obserwuje mrucząc rozkosznie .
Jest :1luvu:
wetka pod jej urokiem ,byłoby super gdyby do niej trafiła .
narazie zostawiam to wsferzemarzeń.
klawiatura nadaldodupy .
współczuje tym którzy czytają :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 23, 2010 11:40 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze: klawiatura nadaldodupy .
współczuje tym którzy czytają :oops:

Nie jest tak źle, można się doczytać :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro cze 23, 2010 12:21 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

całęszczęście ,nieraz uda mi sieoddzielićwyrazy ,a nieraz nie :evil:

kociak z Palucha ma się dobrze ,na razie nie mażadnych objawów ,wczorajsza sraka byławynikiem złego żywienia w tym mleko.
oby tak zostało ,czekam na wynik wymazu jak na zbawienie.
Kociątkoszuka ds lub dt no chyba że Roma ze swoim tż.się w nim zakochają,podobno jest cudownym kociakiem ,pomijając urodę.
jeżeli nie zakochają się będzie musiałwrócićdo mnie :cry:

adopcjestoją,mam 4tymczasików i chyba o 4 za dużo. :strach: pomijając bardzo aspekt finansowy nie dająmi spać wcale a wcale :twisted: chodzę spać nocą budze się szarówką czyli po 3 :evil:
szarańczazTytkiem i Kuliczkiem na czele zabawy uskuteczniają.
zrobiłam paręfotek.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 23, 2010 12:39 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Cieszę się że maluch lepiej, skoro jest tydzień po szczepieniu, rozwolnienie przeszło (bo było od mleka) to można zrobić malutkie uffff że to nie PP. Wierzę że to nie to :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro cze 23, 2010 13:33 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze:całęszczęście ,nieraz uda mi sieoddzielićwyrazy ,a nieraz nie :evil:

Ja mam dla Ciebie klawiaturę, tylko znowu zapomniałam :| .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 23, 2010 13:49 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

gosiaa pisze:Cieszę się że maluch lepiej, skoro jest tydzień po szczepieniu, rozwolnienie przeszło (bo było od mleka) to można zrobić malutkie uffff że to nie PP. Wierzę że to nie to :ok:

gosiaa ja teżmamnadzieje że to już będzie OK ,ale ciągle siębojęi przed wynikiem wymazu nie moge go zabracv do domu :cry: ja w ogóle nie mogęgo zabrac ,bo jużpełna jestem ,alesłowosię rzekłokobyłka u płotu :wink:
a maluchy mogęzaszczepić dopierogdzieśza dwa tyg.jeszcze są na antybiotyku.

Marcelibu ,ja też nie pamietałam :oops: ale jakmasz to suuuuuuuperbo tak nie da się pisać :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 23, 2010 15:04 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

kochani ,maluszek ma na imieFilemon ,Romanie będzie mogłogodłuzej trzymac,tylko te obiecane pare dni ,dowynikówtestu bardzoproszęodt bardzo
kociak jest bezproblemowy ,ładnie je i uwetkuje ,zaszczepiony ,sliczny .....u mnie zupełnie nieidąadopcje ,kolejny kociaktojużbędzie :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 23, 2010 15:21 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Dzis w lecznicy dalam Twoj nr telefonu bardzo fajnej dziewczynie, ktora szuka kota do adopcji, wydawala sie ok, moze zadzwoni :ok:

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Śro cze 23, 2010 21:19 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dzięki sasza :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 24, 2010 9:02 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

witam z rana .
spać,czemu kotu od świtu nie śpią :crying: i żeby chociażgrzeczne były :evil:
noc koszmarna ,zimna i deszczowa.

a ja zarazdpweta ruda żmijapodrapałami twarz.

KOMU KOTECKA KOMU!!!!!!
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 24, 2010 10:25 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

zapraszam do tego wątku ...

viewtopic.php?f=13&t=112973
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 25, 2010 11:23 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

witam, a co tu taka cisza?
Dorciu zrobiłam dzisiaj przelew na Amandę :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt cze 25, 2010 14:14 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

kaja888 dzięki przeogromne ,nie ogarniam już tego całego tatałajstwa :twisted: :wink:

Miłka coś mało dziś je :cry:
Toto ma sranie ,a było lepiej ,wetka sugeruje badania :?
ugotowałam kuraka z ryżem tz.rozkleiłam ryż ,zobaczymy ,może trzeba jakąś dietę mu zrobić .

Poncia całą noc rzygała ,teraz rzyga Kuliczek :roll: miałam jeszcze troszkę bezo petu ,dałam ,muszę Poncię ostrzyc ,znów wygryza i zjada kłaki ,a Kuli???

dziś Gadzina mnie wyśmiał ponad 10 kotów w domu ,a po moim pokoju myszy biegają :twisted: 8O

a teraz Christina rzygnęła :|

mam chwilami dość :oops:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]