Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Betbet pisze:Maluch dziś wieczorem idzie do nowego domu.Będzie mieszkał klatkę obok mnie więc go poodwiedzam:)
Wredne_Słonko pisze:Betbet pisze:Maluch dziś wieczorem idzie do nowego domu.Będzie mieszkał klatkę obok mnie więc go poodwiedzam:)
wow! jaki ekspres![]()
Kiniu, wysłałam Ci na maila ogłoszenie kociaka
Betbet pisze:Bo ja jakąś grupkę mogłabym dokarmiać w wakacje jeśli jedzą suche. Pracuję w budynku Instytutu Maszyn Przepływowych. Ale pewnie nie jedzą...
MAm pytanie, jako niekociara... Czy 7-tyg kocur może już znaczyć teren? Bo jeśli tak to mam big problem... BIIIIG PROBLEM. JEśli ten smrodek zostanie to wylecę z mieszkania...
sabina skaza pisze:Betbet pisze:Bo ja jakąś grupkę mogłabym dokarmiać w wakacje jeśli jedzą suche. Pracuję w budynku Instytutu Maszyn Przepływowych. Ale pewnie nie jedzą...
MAm pytanie, jako niekociara... Czy 7-tyg kocur może już znaczyć teren? Bo jeśli tak to mam big problem... BIIIIG PROBLEM. JEśli ten smrodek zostanie to wylecę z mieszkania...
a no może, ja kastrowałam rumka w wieku 6 mies. ale szybka adopcja- gratulacje
sabina skaza pisze:kasia pisałam juz- wieź do kasprzyka, zadzwoń najpierw- czy przyjmie forti. jest kilka wolnych klatek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości