MAczeK_79 pisze:Jest zdrowa... Bierzemy ją do siebie...
no oby oby, zebyscie potem problemow nie mieli - ja bym sprawdzila te testy, czy sa wpisane w ksiazeczke zdrowia - powodzonka

Moderator: Estraven
MAczeK_79 pisze:Jest zdrowa... Bierzemy ją do siebie...

Kota trochę nieśmiała, ale mój kocurro sobie z tym poradził MAczeK_79 pisze:No to po odwiedzinachPrzebiegły spokojnie bez fukania i takich tam
Kota trochę nieśmiała, ale mój kocurro sobie z tym poradził
Będzie dobrze

a jak juz sie dorwą, to zaraz lecą kopniaczki, obowiazkowo piercing ucha, no i zapasy - jeden siedzi na drugim i probuje go sobie podporzadkowac - i zaden nie odpuszcza - to jest super widok, choc faktycznie moze groznie wygladac
muminki są cooltoweMAczeK_79 pisze:ponieważ jestem fanką muminków, to Mała Mi wydawała mi się bardziej porządana
MAczeK_79 pisze:A na końcu czarnego ogonka małą, białą latarenkę Niezmiennie fascynuje to Gizmola
dite pisze:muminki są cooltoweMAczeK_79 pisze:ponieważ jestem fanką muminków, to Mała Mi wydawała mi się bardziej porządana![]()
Normalnie poczułam się jak wśród swoichCzuję się trochę rozgrzeszona z całej kolekcji Muminkowej stojącej dumnie na półce w salonie
MAczeK_79 pisze:A na końcu czarnego ogonka małą, białą latarenkę Niezmiennie fascynuje to Gizmola
zabawka lepsza niż laserowy wskaźnik, prawda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 41 gości