Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 25, 2010 10:09 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:Niestety, dziś już fotek nie będzie, bo mam baaardzo ========================== to pisał Pucuś :D
bo po prostu nie dam rady, ale nadrobię zaległości na pewno.

Mały Karmelek mył nóżkę 8O Czyżby już potrafił się myć?

Chętnie bym spędziła dziś dzień w piwnicy z kocią rodzinką, są tak cudne, ale nie mogę...

Wszystkim życzę udanego dnia. :D

wiem, że to będzie trudne ale przekaż choć po jednym kusiku dla każdego futerka (Cukiereczkowi przesyłam potrójna porcję) :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob cze 26, 2010 13:52 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Jak sie cieszę ,że tu trafiłam..... :D
Znam szaloną wiewiórkę osobiście..... :roll:

togaa

Od: Czw sty 18, 2007 23:04

Post » Sob cze 26, 2010 16:51 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

A jak się czuje Milusia?
Mam nadzieję, że wszystko w porządku...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob cze 26, 2010 16:58 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

CoToMa pisze:A jak się czuje Milusia?

Milusia wczoraj podczas sesji foto takie wygibasy odstawiała, że żadna fotka nie jest ostra chyba... Mila ma futerko jak króliczek, kochane takie.

Ja za to wczoraj miałam imprezę na zakończenie roku szkolnego, wyjazdową, no i se pojechałam... w swetrze obsikanym przez jakiegoś wrednego lejka. :twisted: Zorientowałam się cokolwiek za późno, no i tak sobie śmierdziałam wśród ludzi. :x Ale i tak było super. Lejek mi imprezy nie zepsuł.

A jutro 5 lat z Yasminką... :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob cze 26, 2010 17:37 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:

Milusia wczoraj podczas sesji foto takie wygibasy odstawiała, że żadna fotka nie jest ostra chyba... Mila ma futerko jak króliczek, kochane takie.

Ja za to wczoraj miałam imprezę na zakończenie roku szkolnego, wyjazdową, no i se pojechałam... w swetrze obsikanym przez jakiegoś wrednego lejka. :twisted: Zorientowałam się cokolwiek za późno, no i tak sobie śmierdziałam wśród ludzi. :x Ale i tak było super. Lejek mi imprezy nie zepsuł.

Oryginalne perfumy :wink: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: na pewno nikt takich nie miał :mrgreen:

Dla Jasminki duuuużo zdrówka i 100 lat :1luvu: :D :balony: :piwa:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie cze 27, 2010 8:52 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

amyszka pisze:
anita5 pisze:

Oryginalne perfumy :wink: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: na pewno nikt takich nie miał :mrgreen:

Dla Jasminki duuuużo zdrówka i 100 lat :1luvu: :D :balony: :piwa:

perfumy marki coty :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
dla Jaśminki sto lat :D :birthday: :D :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie cze 27, 2010 13:31 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Parę dni nie zaglądałam a tu tyyyle się dzieje :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 27, 2010 15:39 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Yasminko Sto lat, sto lat.... :!: :ok: :ok: Duzo pieszczot, miziania, przytulasek, myszek, piorek, sznureczkow, miseczek pelnych pysznosci, czyli tego wszystkiego co kotuchy lubia najbardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Nie cze 27, 2010 20:01 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Czyli to dziś Jasminka świętuje?
Wszystkiego najlepszego koteczko :) :torte: :piwa:
Stu lat ze swoimi Dużymi :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon cze 28, 2010 12:40 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Tyle radości, tyle koteczków... Powodzenia ze wszystkim!

MagdaMagda

Od: Wto wrz 30, 2008 20:37

Post » Pon cze 28, 2010 13:41 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Yasminka dziękuje za życzenia.

Dla mnie to naprawdę ważna data, ponieważ Yasminka to moja ukochana... I tak się złożyło, że w ten dzień spędziliśmy popołudnie z Ryśką i jej Rodzinką. :D To niesamowite, ponieważ Yasminkę mam właśnie od Ryśki. :1luvu:
Oczywiście Yasminka nie raczyła się była pokazać, za to Malutki w te pędy przybiegł się reklamować, a Lucek, zdrajca :wink: , przytulił się do Ryśki, tak po prostu... On nigdy do nikogo oprócz mnie się nie tuli.
Zośka za to robiła za babysitter, oczywiście w miarę możliwości :P , i była wieczorem padnięta. Mam nadzieję, że Jagoda się nie nudziła.

Z aktualności to Eleli ma bardzo biedne oczka i na dodatek biegunkę... :cry:
A malce w piwnicy zrobiły się bardzo ruchliwe i już w ogóle nie słuchają mamy. :twisted:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon cze 28, 2010 14:30 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Jubileuszowe mizianki dla Yasminki :kotek: :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon cze 28, 2010 17:22 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:

:( za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 28, 2010 21:25 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Anito, Tomku, było nam bardzo miło! Zrelaksowaliśmy się i odpoczęliśmy. Tomkowe placki przejdą do historii : :flowerkitty:
A Zosia jest prze-cu-do-wna :!: Zauroczyła nas. Jest taka cierpliwa i grzeczna :1luvu: Mam nadzieję, że trawnik nie ucierpiał za bardzo :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto cze 29, 2010 6:26 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

amyszka pisze:
anita5 pisze:

:( za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]