FILIPEK i OTYLKA w ds! + MegaFlorek i Tymczasy:) na pokojach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 21, 2010 9:55 FILIPEK i OTYLKA w ds! + MegaFlorek i Tymczasy:) na pokojach

Filipek zabrany ze wsi prosił o kochający domek na zawsze! Ktoś już pokochał. Domek przyjechał z Warszawy po Filipka i zakochał się także w Otylce. Są cudnie razem! :ok:

Najnowsze foty Filipa i Otylki oraz Tymczasów i Tymczasa-Rezydenta?

Obrazek
Obrazek
-nie wiem kto otworzyl tę szufladę, przeciez nie ja !
Obrazek
-nie wierzysz mi ?

i MegaFlorek :-) tymczas na zawsze
Obrazek

i Tymczasiki:
Filipek/Otylka pisze:Pingwinki, oprócz tego że są eleganckie, są odważne, ciekawskie i nic sobie nie robią z nieplanowanych i planowanych kąpieli ;-)
Polecamy !
U nas w domu tylko takie tymczasy, specjalistki od pingwinkow kłaniają się :-)
Obrazek
Obrazek
i....
Obrazek
Po wytarciu, Masza natychmiast wróciła do wanny. Rachunek za wiecznie cieknącą wodę wyniesie majątek :-)

Filipek - wice Mister maja 2012 :D

Nazywam się Filip, dla przyjaciół Niuńko. Bardzo lubię szpać, szuszi i polędwicze szopoczką. Pochodze ze wsi i jestem przeciwieństwem powiedzenia „kot ze wsi wyjedzie, wieś z kota nigdy” J
Duże mówią że mam błękitną krew w żyłach. Troche one są nie ten teges, przeciez krew swoja widziałem i jest czerwona.
Jak już mnie z tej wsi uratowała jedna Pani z Radomska to się okazało że nikt mnie nie chce bo w ogłoszeniach pisały „kto pokocha brzydala?”. Phi ! Lepiej by spojrzały na siebie…
Czekałem i się doczekałem. 1,5 roku temu zabrały mnie do domu dwie Duże, nawet fajne bo pozwalają mi jeść z talerzy i włazić do lodówki. Przesyłam wam całusy, wasz Filip.

banerek od panikota :1luvu:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/wyboryw][IMG]http://tnij.org/wyboryb[/IMG][/url]

Otylka
Obrazek
Obrazek

Obrazek :arrow: Otylka Obrazek

Filip to ok. 7-8 miesięczny kotek zabrany ze wsi z interwencji zgłoszonej w sprawie źle traktowanych psów. Kiedy jednak z dziurawej komórki wybiegł do nas młody kociak i zobaczył jedzenie andzelika1952 nie miała żadnych wątpliwości, że musi go stamtąd zabrać. Pchły chodziły mu po pyszczku, oczach i wchodziły do buźki, która jest ciągle uchylona z powodu rozszczepu górnej wargi. Mały daje sobie jednak radę z jedzeniem, a apetyt ma szalony. Został już odpchlony i odrobaczony, szczepony. Kuwetkowy, chociaż nigdy kuwety nie widział. Teraz odsypia wszystkie bezsenne noce i dni, spowodowane pchłami i dużą ilością komarów; te także nie pozwalały mu nawet w spokoju zjeść postawionego jedzenia. Zjadł je dopiero w samochodzie. Filipek jest chudziutki, leciutki, ze sterczącymi kośćmi miednicy.
Filip to słodki dla opiekuna kociak :1luvu: . Jest spragniony czułości i przytulania. Jednak nie lubi towarzystwa i bliskości innych kotów. :( Domek tylko dla niego! Bez innych zwierząt!

Banerek dla Filipka od panikota :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/filipekw][img]http://tnij.org/filipekb[/img][/url]

Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami PROSI O POMOC W ZNALEZIENIU DOMU DLA FILIPKA :!:

i Filipek jeszcze u CIOCI w Radomsku :D

Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Koty, które do nas trafiają zostały porzucone lub okrutnie potraktowane przez los. Aby stworzyć im namiastkę domu od września zapewniliśmy im pomieszczenie, w którym mogą tymczasowo przebywać. Przez to nie trafiają do schroniska i nie błąkają się. Stale prowadzimy akcje adopcyjne i poszukujemy dla nich nowych domów. Wszystkie nasze koki staramy się sterylizować i kastrować. Zapewniamy im stałą opiekę weterynaryjną. Każdy z naszych kotów jest wyjątkowy i pomimo naszych starań i serca potrzebują stałych domów i ludzi, którzy ofiarują im opiekę i troskę.

WSZELKIE INFORMACJE O NASZYCH PODOPIECZNYCH:

tel. 695 752 709
e-mail: radomskotoz@o2.pl
RADOMSKO

NR KONTA
70 8980 0009 2007 0049 7969 0001

POMÓŻMY KOCHANEMU KOTECZKOWI :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Wto mar 05, 2013 14:46 przez Hanulka, łącznie edytowano 41 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon cze 21, 2010 21:05 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

bozzz, jaka bida z tym pysiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję, że ktoś go szybciutko pokocha ...
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto cze 22, 2010 14:05 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Biedny Filipcio :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto cze 22, 2010 21:24 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Filipku.. pokocha na pewno :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw cze 24, 2010 16:12 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Filipku, jak twój pyszczek?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw cze 24, 2010 23:06 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Na szczęście Filip nie ma rozszczepu podniebienia i dobrze sobie radzi z jedzeniem. Uwielbia być głaskanym , mruczy bardzo głośno i przytula się. Widać ,że nigdy wcześniej tego nie poznał , a to takie przyjemne :D Boi się jednak bliskości innych kotów.
Ostatnio edytowano Nie mar 06, 2011 22:19 przez andzelika1952, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pt cze 25, 2010 3:32 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Pomocy! Zostal tylko miesiac!

andzelika1952 pisze:Niestety , nadszedł moment ,że poznaliśmy ostateczny termin opuszczenia lokalu przez KAN. :cry: Jest to 1 sierpnia i na 99% nic już tego nie zmieni. Bardzo boję się tego dnia , bo co stanie się z 28 kociakami , które są teraz w KAN? Samych maluchów jest 14. Bardzo proszę po raz kolejny o pomoc w szczepieniu maluchów . Na koncie mamy ok. 200,00zł a koszt samych szczepionek to 840,00zł . Do tego jeszcze bieżące leczenie , zakup karmy i żwirku. 1% , tak jak w ub. roku dotrze do nas dopiero w ostatni dzień sierpnia. Musimy więc pokryć zaległe długi. Jest mi bardzo niezręcznie prosić Was po raz kolejny , ponieważ i tak bardzo dużo od Was otrzymaliśmy :1luvu:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie cze 27, 2010 21:29 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

prosimy o pomoc w adopcji :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon cze 28, 2010 20:38 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Prosimy o wsparcie i grosz do Skarbonki Kociej Arki Noego!!!

viewtopic.php?f=1&t=113417
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro cze 30, 2010 15:23 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Filipku :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lip 02, 2010 3:16 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Zegar tyka nieublaganie:( Jaki wyrok czeka na Filipa? Dom czy poniewierka?

kociamysza

Post » Nie lip 04, 2010 7:29 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Filipek bardzo fajnie funkcjonuje, już nawet tak bardzo rozszczepienia pysia nie widać..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lip 04, 2010 22:15 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Filipek bardzo jest spragniony miłości opiekuna . Kiedy wchodzę do kociarni to tak strasznie się wydziera żeby tylko zwrócić na niego uwagę :D Kiedy go głaszczę przewraca się na plecki i wygina jak wąż. Z tym rozszczepionym pysiem wygląda tak jakby się ciągle uśmiechał :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pon lip 05, 2010 3:58 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

Glaski dla Filipa.

kociamysza

Post » Wto lip 06, 2010 2:57 Re: FILIPEK BIAŁO-BURY PRAGNIE DS! RTOZ RADOMSKO! KTO POMOŻE?

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... ilip,17698

ogloszenie Filipa

kociamysza

[następna]