Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 24, 2010 18:05 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Myślimy o czymś w tym stylu
http://www.allegro.pl/item1077117684_ko ... wiony.html
tak że rozpuszczajcie wieści gdzie się da - czasami rzeczy niemozliwe okazują się być możliwe.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 24, 2010 18:13 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw cze 24, 2010 19:19 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

terenia1 pisze:Myślimy o czymś w tym stylu
tak że rozpuszczajcie wieści gdzie się da - czasami rzeczy niemozliwe okazują się być możliwe.

switna sprawa :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw cze 24, 2010 19:24 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

bubor pisze:http://www.allegro.pl/item1083541931_kontener_mieszkalny_strozowka_domek.html 8) :wink:

Też fajne Pawełku, ale niestety i taka kwta nas przerasta :( tym bardziej, że szukamy przynajmniej dwóch albo trzech :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 24, 2010 20:15 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Witam Wszystkich Wieczorowo :1luvu:

Nawet nie wiecie jak cicho i smutno :cry: jest jak nie ma kotów w domu, nikt nie łazi w nocy, nikt nie mrucz, nikt nie zaczepia jest inaczej i tak cicho że w nocy spać się nie da. :conf:

Życzę udanej zabawy :dance: :dance2:i pogody na imprezce :piwa:
owocnego dyskutowania i uchwalania :ok: :ok: :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw cze 24, 2010 20:39 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

u mnie pod pracą jest kilka takich kontenerow i wczoraj o 7 rano w jednym był wybuch chyba butli z gazem. Straż, policja, zamieszanie, naszym budynkiem zatrzeslo jak cholera. no i jeden rozpirzyło w drobny mak a inne uszkodzone. wlasciciel twierdzi ze na zlom ale ja od wczoraj dyskretnie napieram, ze moze daloby się co z nich uzyskać. Jutro ide ogladać.
mam nadzieje ze nikt mnie nie posadzi o wysadzenie kontenerow :ryk: chociaż jestem bardzo zainteresowana ich dalszym losem, niczym hiena cmentarna krążę wokół tematu

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw cze 24, 2010 20:42 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

oo, super takie kontenery
trzymam, zeby sie udało
bez wybuchów :ok: :lol:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw cze 24, 2010 20:47 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Filomen pisze:

u mnie pod pracą jest kilka takich kontenerow i wczoraj o 7 rano w jednym był wybuch chyba butli z gazem. Straż, policja, zamieszanie, naszym budynkiem zatrzeslo jak cholera. no i jeden rozpirzyło w drobny mak a inne uszkodzone. wlasciciel twierdzi ze na zlom ale ja od wczoraj dyskretnie napieram, ze moze daloby się co z nich uzyskać. Jutro ide ogladać.
mam nadzieje ze nikt mnie nie posadzi o wysadzenie kontenerow :ryk: chociaż jestem bardzo zainteresowana ich dalszym losem, niczym hiena cmentarna krążę wokół tematu

mozna spokojnie odremontowac,bo np. kawalki blach dospawac tam gdzie rozwalone,pomalowac tez mozna i bedzie ok ;)
:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw cze 24, 2010 21:06 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Powodzenia Ewa ,może uda sie wysępić kontener :ok:
Ja na naszej stronie zrobiłam osobny kącik adopcyjny dla kociaków ze schroniska.Może ktoś przegladając ogłoszenia naszych podopiecznych trafi do tego kącika i zaadoptuje jednego z kociaków schroniskowych.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw cze 24, 2010 21:32 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

No to oprócz Triszy mam kota z ulicy Harcerskiej. Nazwałam ją Sonia. Pani proponowała Mamba bo jest cała czarna ale żaden to argument, dla kogoś, kto ma już 2 czarne koty. Sonia jest b. podobna do jednej z moich własnych kotek i trochę mi się mylą na razie :ryk:

Sonia ewidentnie lubi sypiać na łóżku. Poza tym bezbłędnie rozpoznała do czego jest ten sznur sizalowy owinięty wokół nogi od stołu a także prócz kuwety i misek z karmą, znalazła sobie jakieś myszki do zabawy. Jutro jadę do Pani Eli na kolejny zastrzyk przeciwgrybiczny z Leną i od razu wezmę Sonię na przegląd, odrobaczenie i założenie książeczki. Myślicie, że warto Sonię też szczepić na grzyba - profilaktycznie?

Z czasem założę jej allegro ale w kwestii pozostałych portali ogłoszeniowych pewnie będę prosić Was o pomoc :(

A i jeszcze jedno pytanie - czy w gazecie wyborczej nadal pojawiąją sie ogłoszenia o zwierzakach do adopcji? Jesli tak, to czy korzysta ktoś z Was z tego? Ja dawniej korzystałam bo było to dobrym sposobem dotarcia do ludzi bez netu ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje

Bona - jak Ci smutno i cicho to trzeba było przywieźć Triszkę przed samym wyjazdem ;p Na razie ona nie ma tu lekko - tyle innych, obcych, na razie wrogo nastawionych kotów :( a tak ogólnie to chyba najprędzej z Leną się zakumplują

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw cze 24, 2010 21:42 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

mar_tika pisze: Ja na naszej stronie zrobiłam osobny kącik adopcyjny dla kociaków ze schroniska.Może ktoś przegladając ogłoszenia naszych podopiecznych trafi do tego kącika i zaadoptuje jednego z kociaków schroniskowych.

Bardzo dobry pomysł :ok:

A czy Sonia z Harcerskiej też będzie mogła liczyć na znalezienie się na stronie Kociej Chatki?

I jeszcze raz proszę zmień opis Lenie - niech ludzie z dziećmi nie tracą czasu na takie "dzikie koty"

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw cze 24, 2010 21:44 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Bona44 pisze:Witam Wszystkich Wieczorowo :1luvu:

Nawet nie wiecie jak cicho i smutno :cry: jest jak nie ma kotów w domu, nikt nie łazi w nocy, nikt nie mrucz, nikt nie zaczepia jest inaczej i tak cicho że w nocy spać się nie da. :conf:

Życzę udanej zabawy :dance: :dance2:i pogody na imprezce :piwa:
owocnego dyskutowania i uchwalania :ok: :ok: :ok:

Bona , może jednak przyszło Ci coś do głowy w sprawie kandydatur do zarządu i rady nadzorczej ? jeśli tak przyślij mi sms -byle przed 17 tą w sobotę , pozdrawiam i życzę miłego urlopu :D

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw cze 24, 2010 21:49 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Mara S pisze:Bona - jak Ci smutno i cicho to trzeba było przywieźć Triszkę przed samym wyjazdem ;p Na razie ona nie ma tu lekko - tyle innych, obcych, na razie wrogo nastawionych kotów :( a tak ogólnie to chyba najprędzej z Leną się zakumplują

Wiem że tak było by najlepiej, :oops: tylko ja dziś miałam cały dzień dyżur i jak wróciłam to jeszcze robota w domu i pakowanie.

Proszę o wpisanie mnie na dyżury w lipcu wieczór 17,21,28, rano 19,23,30.

Gosiakot ja głosuję za większością i jak większość postanowi to się zgadzam :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw cze 24, 2010 21:57 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

Bona44 pisze:....Proszę o wpisanie mnie na dyżury w lipcu wieczór 17,21,28, rano 19,23,30.....

Postaram się nie zapopmnieć :wink:
MIKUŚ

Post » Pt cze 25, 2010 7:04 Re: K.Chatka-26.06. kocio-chatkowa KOCIA IMPREZA przybywajcie...

dzień dobry piątkowo :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]