Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 19:01 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

ale zmiany, ale towarzystwo, ale kolorowo!
pozdrawiam bardzo bardzo :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro cze 23, 2010 21:17 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :)

anita5 pisze:Zapewniłam jednak Amelkę, że nie musi się już o nic martwić. :kotek:

:ok: :ok:
Jest w najlepszych rękach, miała kotunia szczęście i jej Oplerki tyż :D
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw cze 24, 2010 10:13 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Cuuuudne wszystkie koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D Wypatrywałam rudej wiewiórki :oops: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw cze 24, 2010 11:41 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Wszystkie cudne !

Anitko, mamusi możesz dawać kittena, on jest bardziej odżywczy i mamuni się przyda (tym bardziej, że ona taka drobinka)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw cze 24, 2010 11:42 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Dziękujemy za pozdrowienia.

Faktycznie zapomniałam napisać, że wiewiórka jest czarna... W sumie nie wiem, czy w Polsce są wiewiórki czarnego koloru? W obcym kraju kiedyś widziałam... :)

Amelka jest cudowna. Nie wiem, jak można się jej było pozbyć. Nudzi jej się coraz bardziej z tymi dziećmi, to widać. One są mało kumate, ani się z nimi bawić, ani gadać... 8)
Wczoraj widziałam, jak małe bure ziewało... :1luvu: :1luvu:
A rude i czarne (które jest zachwycające!) wpatrywały się we mnie uważnie, i ciekawa jestem bardzo, co sobie myślały, co ja za jedna...

Elfik znowu ma to oczko gorsze. :|
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw cze 24, 2010 11:43 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

carmella pisze:Anitko, mamusi możesz dawać kittena, on jest bardziej odżywczy i mamuni się przyda (tym bardziej, że ona taka drobinka)

Właśnie wczoraj zaczęłam jej dawać, bardzo smakował. Czyli dobrze zrobiłam?
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw cze 24, 2010 12:02 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Bardzo dobrze
:oops:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw cze 24, 2010 12:03 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Dzięki za radę, chciałabym, żeby dostawała same pyszności... I cieszę się, że ma apetyt. Ona lubi jak się ją głaska przy jedzeniu.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw cze 24, 2010 15:01 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Za oczko Elficzka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw cze 24, 2010 15:10 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

anita5 pisze:
Amelka jest cudowna. Nie wiem, jak można się jej było pozbyć. Nudzi jej się coraz bardziej z tymi dziećmi, to widać. One są mało kumate, ani się z nimi bawić, ani gadać... 8)

:ryk: :ryk: Oj poczekaj, jak zaczna rozrabiac, to bedziesz tesknic do tej ich niekumatowosci :wink: A Mamusia jest sliczna, taka drobinka jak moja Tosia :)

anita5 pisze:Wczoraj widziałam, jak małe bure ziewało... :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: burasio jest cudny, nawet napomknęłam wczoraj TZ o takim fajnym malym burym kotku, ale oczywiscie uslyszalam ze on sie nie zgadza na zadnego kota wiecej!

Kciuki za Elifa :ok: :ok:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Czw cze 24, 2010 17:24 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

chyba coś przeoczyłam 8O ... czemu to małe czarne to wiewiórka??? :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt cze 25, 2010 6:58 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Oj, tu się dzieje widzę :wink:

Pozdrawiam :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt cze 25, 2010 8:20 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

katebush pisze:
anita5 pisze:

:ryk: :ryk: Oj poczekaj, jak zaczna rozrabiac, to bedziesz tesknic do tej ich niekumatowosci :wink: A Mamusia jest sliczna, taka drobinka jak moja Tosia :)

Ledwo napisałam, że one niekumate, a tu dziś rano przywitały mnie bystre oczka. Malce zaczęły łazić, wyłazić z koszyczka, i wygląda na to, że Amelka ma ich trochę dość. :wink: One mają takie maleńkie uszka... :1luvu: A Karmel ma smugi białe na szyi i chyba na łapkach. Pingwinek to taki mały Rufusek, ma śliczny fraczek i nieskazitelnie białe skarpetki... Cudne są.

mar9 pisze:chyba coś przeoczyłam ... czemu to małe czarne to wiewiórka???

Bo biega jak wiewiórka, jeszcze najczęściej z nastroszonym ogonkiem, i budową też to zwierzątko przypomina... :D

Pozdrawiamy wszystkich, Pucuś z kolan (to dopiero kochana przylepka :1luvu: )
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt cze 25, 2010 9:16 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Anitko Ty masz same cuda w domu, wiec dziel sie nimi z nami. Prosimy o duzo zdjec :!: :mrgreen: Na taka pogode, gdy najchetniej by czlowiek oblozyl sie kociastymi i z lozka nie wylazil, zdjecia takich malych lobozow sa jak zastrzyk energetyczny :)
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Pt cze 25, 2010 9:40 Re: Moja gromadka - śląskie Oplerki z mamą na dt :) i wiewiórka

Niestety, dziś już fotek nie będzie, bo mam baaardzo ========================== to pisał Pucuś :D
bo po prostu nie dam rady, ale nadrobię zaległości na pewno.

Mały Karmelek mył nóżkę 8O Czyżby już potrafił się myć?

Chętnie bym spędziła dziś dzień w piwnicy z kocią rodzinką, są tak cudne, ale nie mogę...

Wszystkim życzę udanego dnia. :D
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia][następna]