DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 23, 2010 8:10 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Moja Mała Czarna Skarboneczka :wink: przez noc wyjadła resztę Cosmy i trochę miamora z drugiej miski. Przed wyjściem dałam jej jeszcze pół tabletki no-spy, wieczorem upewnię się u weta, czy można podawać zastrzyki na zmianę z proszkami.
Trzęsie mnie cały czas, nie mogę się zebrać do pracy :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro cze 23, 2010 8:12 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Kciuki są cały czas trzymane - będzie dobrze! :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro cze 23, 2010 10:33 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Pozdrawiamy, trzymajcie się!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro cze 23, 2010 11:30 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Busiaczek vel Chuda Cholera vel Królewna vel jeszcze różne inne od wczoraj ma nową ksywkę: Skarbonka - zgadnijcie dlaczego :twisted:
Gdyby podliczyć wszystkie koszty jej leczenia odkąd u mnie jest, nawet bez uwzględnienia jakichś tam katarków czy szczepień, jestem pewna, że suma okazałaby się o wiele wyższa niż łączne wydatki, na które naraziła mnie do tej pory gumkożerna rekordzistka Norcia. Szczególnie ostatni rok jest wyjątkowo pechowy: zęby i dziąsła, alergia pokarmowa, autoagresja, teraz to zatkanie... :roll:
Jak to cudownie, że miałam i nadal jeszcze mam na to wszystko kasę i nie muszę polegać na niczyjej łasce :twisted:

Niech tylko nie zachoruje żadne następne :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro cze 23, 2010 11:55 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Kciuki cały czas trzymaliśmy i trzymamy nadal :ok:

Skarbonka mówisz? 8) też mam kilka, najbardziej pojemna jest chyba Łaciata :roll: , no i Dymna ;).
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro cze 23, 2010 13:37 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Widzisz Wielbłąd - dlatego ja tak ufam mojej dr Małgosi :D . Daj mi znać, jak z sikaniem Busi. Dzwoniłam do dr Małgosi - No-spa 1 raz dziennie wystarczy - żeby za bardzo nie rozleniwić organizmu.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 23, 2010 14:06 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Ech, ogromna szkoda, że Małgosia 'wyprowadziła się' ze Strzeleckiego :(
Znam ją od roku, ale mnie też zdążyła już BARDZO zaimponować zarówno wiedzą, jak i podejściem do zwierząt, z czystym sumieniem będę polecać ją dalej 8)

Wielbłądzio

Post » Śro cze 23, 2010 19:20 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest źle :(((

Wielbłądzio pisze:
Kiedy po pracy wpadłam do domu, z pośpiechu zostawiłam na podłodze zrzucone z nóg pantofelki (nauczona doświadczeniem :twisted: , zwykle chowam je natychmiast do szafki...). Moje śliczne ciemnobrązowe pantofelki na wysokim obcasie, obiekt pożądania koleżanek z pracy. Na chwilę przed wyjściem przekonałam się, że KTOŚ je obszczał :twisted: :twisted: :twisted:
Marcelibu, czytasz to? Domyślasz się, KTO to mógł być :twisted: ?

Gdybyś położyła buty do szafki lub powiesiła wysoko - czyli wykonała odpowiednie czynności porządkowe w domu - wszystko byłoby OK 8) .
A poza tym nie czytam Twoich postów i nic nie widzę :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 23, 2010 19:53 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Środowo wieczorne " Bry " Wielbłądziu z Draniami 8) , królewno :ok: :ok: :ok: trzymamy cały czas .

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 23, 2010 20:20 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

No to uf :) Kciuki nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro cze 23, 2010 20:24 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Dzień dobry Pawełku 8)

Po wizycie w lecznicy zahaczyłam jeszcze o dom moich rodziców (wprosiłam się na obiad, bo od tygodni nie miałam w ustach nic gotowanego :roll: fakt, że z obiadu nadawały się dla mnie jedynie ziemniaki i surówka, ale dobre i to :wink: ), jakoś po 20.00 byłyśmy z powrotem. Koło 21.00 Królewna powędrowała do kuwety i zrobiła co należało :D
Na kolację dostała Cosmę z przepiórczymi jajeczkami. Mama mówi, że poprzewracałam kotu w głowie :wink:

KTOŚ obszczał szafkę w korytarzu :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro cze 23, 2010 20:33 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Najwyraźniej ktoś postanowił Ci pokazać że u niego problemy z pęcherzem nie występują 8) , królewno tak trzymaj :ok: :ok: :ok: .
Co by nie mówić " Cosma z przepiórczymi jajeczkami " brzmi intrygująco :roll:

bubor

Post » Śro cze 23, 2010 21:17 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

bubor pisze:Najwyraźniej ktoś postanowił Ci pokazać że u niego problemy z pęcherzem nie występują 8) , królewno tak trzymaj :ok: :ok: :ok: .

Jeśli nie występują, to na co mi kurka wodna przez ostatni tydzień poszło te kilkaset złotych :roll: :twisted: ?

Cosma w większej części już sprzątnięta. Nie będę na razie dawać jej drugiej, bo jeszcze mi mój Skarb pęknie z przejedzenia :roll:

Dobranoc.

Wielbłądzio

Post » Śro cze 23, 2010 21:44 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Wielbłądzio pisze:
bubor pisze:Najwyraźniej ktoś postanowił Ci pokazać że u niego problemy z pęcherzem nie występują 8) , królewno tak trzymaj :ok: :ok: :ok: .

Jeśli nie występują, to na co mi kurka wodna przez ostatni tydzień poszło te kilkaset złotych :roll: :twisted: ?

Cosma w większej części już sprzątnięta. Nie będę na razie dawać jej drugiej, bo jeszcze mi mój Skarb pęknie z przejedzenia :roll:

Dobranoc.

No przecież nie na Julianowy pęcherz :mrgreen: , dobranoc Kasiu :wink:

bubor

Post » Czw cze 24, 2010 7:26 Re: Co Dranie to Dranie. To nie rak, ale... Jest nieciekawie :((

Nie załapałam :oops: Za bardzo już się przyzwyczaiłam do Lilusiowego obszczywania :twisted:

W nocy następne sioo w kuwecie :) . Aż się boję pomyśleć, że idzie ku dobremu...

A rano Pańcia z rozpędu chciała wraz ze swoimi lekami zjeść... witaminy Bidusi :roll: Za dużo mam tego wszystkiego w szufladzie.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]