Mara S pisze:Trisza już u mnie na tymczasie z tymczasu - tymsamym poznałam Bonę44
Dzieki wielkie Mara .Dzwoniła Bona jest bardzo wdzieczna za pomoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Trisza już u mnie na tymczasie z tymczasu - tymsamym poznałam Bonę44
bubor pisze:MIKUŚ pisze:
AKCJA "DACH" - ROZPOCZĘTA:
-> MIKUŚ 10 zł
-> Mar_tika 10 zł
-> Axa 12 zł
-> MaraS 10zł
-> Martynka ....
Mamy na razie 42 zł![]()
Kto jeszcze pomoże..........
Ktoś jeszcze na pewno się znajdzie
gosiakot pisze:Znajdzie się znajdzie, tylko sobie na chwilę na d... usiądzie bo właśnie przyszedł i coś zjadł. Byłam w chatce z papierami dla Bony44 oraz dobrym jedzeniem dla cicialskich -przyniosłam trochę convalescene w proszku i saszetkach i puszki recovery oraz bezopet który rzekomo jest bardzo dobry ,tyle że Jogi mój go niecierpi więc po 3 próbach podania mojemu grymaśnemu kociakowi przekazuję kociakom chatkowym -może nie będą tak grymasić. Widziałam małą MOKKĘ, jej oczka są porażające. Ta kotka to wyzwanie, koniecznie chciałabym zobaczyć jej oczka bez tej paskudnej błony
![]()
Widziałam też dziurę w dachu -czy trzeba będzie kupić cały duży ( nie wiem jak to się nazywa?) kawałek tej falistej plasitkowej płyty ?
mar_tika pisze:Mara S pisze:Trisza już u mnie na tymczasie z tymczasu - tymsamym poznałam Bonę44
Dzieki wielkie Mara .Dzwoniła Bona jest bardzo wdzieczna za pomoc
Mara S pisze:Tereso a czy ta pani w sprawie kotki z ul. Harcerskiej sie odezwała?
mar_tika pisze:Teresa zdjecia Tigry na pw poproszę .Chcę ją wrzucić do kącika adopcyjnego.
Ewa co z tymi kocietami z Rudy ?znalazły już domy?
terenia1 pisze:Tak odezwałą się co prawda baby co ja tam dokarmiają marudziły żeby jej nie wydawać bo ją pewnie uśpimyi kilka razy się mnie pytała czy jej nie uśpimy
ale na razie nic nie pisałam bo wiem , że u Ciebie jest Triszka w tej chwili, więc nie wiem co zrobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, puszatek i 97 gości