Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:A pro po wafelków waniliowych i pięknej figurzeczy można prosić o fotki,coby jasne było o kim tu mowa
![]()
Legnica pisze:U mnie dostają karmę z odkłaczaczem,wszystkie mają problem z głowy,prócz indywidualisty Forest.Forest odkłacza sie najchętniej na moich ubraniach,które gdzieś tam sobie leżą.Ale nauczy mnie kiedyś,ze ubrania chowa się do szafy,kiedyś mnie na pewno nauczy
PearlRain pisze:Legnica pisze:U mnie dostają karmę z odkłaczaczem,wszystkie mają problem z głowy,prócz indywidualisty Forest.Forest odkłacza sie najchętniej na moich ubraniach,które gdzieś tam sobie leżą.Ale nauczy mnie kiedyś,ze ubrania chowa się do szafy,kiedyś mnie na pewno nauczy
Emir też dostaje pastę bo na diecie, ale odkłacza się często u mnie w łóżkuchyba jakaś rodzina z Forestem
Willow_ pisze:Legnica pisze:A pro po wafelków waniliowych i pięknej figurzeczy można prosić o fotki,coby jasne było o kim tu mowa
![]()
No to przedstawiam moje futrzaki - zdjęcia raczej słabe, bo niestety przy zmianie komputera usunięłam wszystkie katalogi ze zdjęciami (nieumyślnie oczywiście), ale mam nadzieję, że coś będzie widać![]()
Demonides - kocur z bydgoskiego schroniska; mieszka ze mną od września 1999 r.
było:
jest:
Duszek - kocica o wielkich oczach z bydgoskiego schroniska; mieszka ze mną od maja 2000 r.
było:
jest:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 210 gości