Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 17:51 Re: Legnica

nie lubisz widoku krwiiiii? :ryk: :ryk: :ryk: moj lubi tylko pączki :mrgreen:
krynia08

Post » Śro cze 23, 2010 17:54 Re: Legnica

A moja Dusza ... wyłącznie wafelki waniliowe :ryk:
Kocur słodyczy nie jada, co świetnie widać po jego figurze ... pozazdrościć :wink:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro cze 23, 2010 19:38 Re: Legnica

A pro po wafelków waniliowych i pięknej figurze 8) czy można prosić o fotki,coby jasne było o kim tu mowa 8)
Plis,plis,plis :D
Legnica

Post » Śro cze 23, 2010 19:41 Re: Legnica

mój ogólnie kocha jeść, ale tylko rybki i mięcho oprócz szczypioru żadnych wegetariańskich dań nie toleruje, a szczypior potrzebny mu jedynie do odkłaczania :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 23, 2010 19:50 Re: Legnica

U mnie dostają karmę z odkłaczaczem,wszystkie mają problem z głowy,prócz indywidualisty Forest.Forest odkłacza sie najchętniej na moich ubraniach,które gdzieś tam sobie leżą.Ale nauczy mnie kiedyś,ze ubrania chowa się do szafy,kiedyś mnie na pewno nauczy :lol:
Legnica

Post » Śro cze 23, 2010 20:54 Re: Legnica

Legnica pisze:A pro po wafelków waniliowych i pięknej figurze 8) czy można prosić o fotki,coby jasne było o kim tu mowa 8)

No to przedstawiam moje futrzaki - zdjęcia raczej słabe, bo niestety przy zmianie komputera usunięłam wszystkie katalogi ze zdjęciami (nieumyślnie oczywiście), ale mam nadzieję, że coś będzie widać :D

Demonides - kocur z bydgoskiego schroniska; mieszka ze mną od września 1999 r.

było:
Obrazek

jest:
Obrazek

Obrazek

Duszek - kocica o wielkich oczach z bydgoskiego schroniska; mieszka ze mną od maja 2000 r.

było:
Obrazek

jest:
Obrazek

Obrazek

Willow_

Post » Śro cze 23, 2010 20:56 Re: Legnica

Legnica pisze:U mnie dostają karmę z odkłaczaczem,wszystkie mają problem z głowy,prócz indywidualisty Forest.Forest odkłacza sie najchętniej na moich ubraniach,które gdzieś tam sobie leżą.Ale nauczy mnie kiedyś,ze ubrania chowa się do szafy,kiedyś mnie na pewno nauczy :lol:

Emir też dostaje pastę bo na diecie, ale odkłacza się często u mnie w łóżku :ryk: chyba jakaś rodzina z Forestem :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 23, 2010 21:28 Re: Legnica

Willow, jakie masz piękne kociska!!
A te zdjęcia Duszka powinnaś zamieścić w wątku o brzydkich kaczątkach i łabędziach. Koniecznie!
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro cze 23, 2010 21:34 Re: Legnica

PearlRain pisze:
Legnica pisze:U mnie dostają karmę z odkłaczaczem,wszystkie mają problem z głowy,prócz indywidualisty Forest.Forest odkłacza sie najchętniej na moich ubraniach,które gdzieś tam sobie leżą.Ale nauczy mnie kiedyś,ze ubrania chowa się do szafy,kiedyś mnie na pewno nauczy :lol:

Emir też dostaje pastę bo na diecie, ale odkłacza się często u mnie w łóżku :ryk: chyba jakaś rodzina z Forestem :wink:

moja Balbina odklaczała sie zawsze nam w talerz z obiadem :ryk: :ryk: albo sobie w miske
krynia08

Post » Śro cze 23, 2010 21:37 Re: Legnica

Willow_ pisze:
Legnica pisze:A pro po wafelków waniliowych i pięknej figurze 8) czy można prosić o fotki,coby jasne było o kim tu mowa 8)

No to przedstawiam moje futrzaki - zdjęcia raczej słabe, bo niestety przy zmianie komputera usunięłam wszystkie katalogi ze zdjęciami (nieumyślnie oczywiście), ale mam nadzieję, że coś będzie widać :D

Demonides - kocur z bydgoskiego schroniska; mieszka ze mną od września 1999 r.

było:
Obrazek

jest:
Obrazek

Obrazek

Duszek - kocica o wielkich oczach z bydgoskiego schroniska; mieszka ze mną od maja 2000 r.

było:
Obrazek

jest:
Obrazek

Obrazek

Piękne,na prawdę piękne i o ile dobrze liczę oboje mają ponad 10 lat?
I Demonides i Duszek mają takie spokojne spojrzenia.
Afatima ma rację,powinnaś przedstawić je w wtku "łabądków".
Dziękuję za przedstawienie nam tych pięknych kotów.
Legnica

Post » Śro cze 23, 2010 21:49 Re: Legnica

Dziękujemy za słowa uznania :oops:
Nie będziemy się lansować na forum ... przycupnęliśmy sobie cichutko z boku i się nie wychylamy :wink:
A zdjęcia zostały pokazane na wyraźną prośbę gospodyni wątku, i żeby nie było, że Willow_ kotów nie ma :ryk:

A jeśli chodzi o wiek, to dokładnie trudno ustalić jak to przy kotach ze schroniska.
Demonek miał ponoć 7 m-cy kiedy go zabierałam - teraz jakieś 11-12 lat.
Dusia została oceniona w schronisku na 2-3 lata - nie wiem czy poprawnie, bo w domu sporo jeszcze urosła i raczej nie było to zwykłe nadrabianie zaległości. Tak czy inaczej, jest w podobnym wieku jak Demonek.

Willow_

Post » Śro cze 23, 2010 21:56 Re: Legnica

Dziękuje.Dobrze jest czasem popatrzeć na spokojne,z poczuciem bezpieczeństwa oczy kota.A zwłaszcza na tym forum.
Tak dla odmiany :wink:
Legnica

Post » Śro cze 23, 2010 22:30 Re: Legnica

Willow - piekne, dostojne kociska i jak te imiona do nich pasują :). Demonek wygląda jak prawdziwy demon i zadumany duszek ( duszyca :)). Jeszcze troszkę, a Saszka też będzie taki dostojny ;)

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro cze 23, 2010 22:43 Re: Legnica

Może kiedyś.Nie wiem tylko jak i kiedy uleczy się jego kocia dusza.
Dzisiaj bardzo go wystraszyłam,nie wiedziałam ze tak zareaguje.Chciałam posprzątać w klatce.Przeraził się zmiotki.Nawet u weta tak nie panikował,chciał uciekać,kulił się.Przykro było patrzeć.
Nie będę więcej próbować sprzątać,kiedy on jest w środku,do tej pory,kiedy sprzątałam,Sasza miał wychodne,dzisiaj jest już późno,on drzemał,a ja chciałam się pośpieszyć,nie wiedziałam ze tak bardzo boi się zmiotki.
Legnica

Post » Czw cze 24, 2010 7:03 Re: Legnica

Może myślał, że podkładasz mu do apartamentu nieznanego potwora.

Moje koty uwielbiają jak zamiatam; uważają że to świetna zabawa.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]