_ogonek_ pisze:mail to najlepiej na: adopcjeada@gmail.com
ogonek, wysłałam Ci wczoraj maila nt. Maluszka i jego Przyjaciela.
z góry dziękuję za pomoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:mail to najlepiej na: adopcjeada@gmail.com
Yokogaja pisze:Witam ciepło wszystkich. Czytam Was od zawsze. Mam w domu dwie kocice, jedna wysterylizowana, druga na tabletkach. Chetnie zaoferowałabym DT dla kociaków za jedzonko i żwirek dla nowego/nowych, oczywiście potrzebna byłaby tez pomoc podczas ewentualnych wizyt u weta. Moje kocice są niewychodzące więc i ewentualne tymczaski również byłyby domowe. Mimo nędznych środków finansowych jakimi obecnie dysponuje kociambry mogą liczyć na wielką miłość. Jednak dwa kociaki to minimum do szczęścia:) Z powodu mojej sytuacji kociczki musialyby byc wysterylizowane/wykastrowane, zaszczepione. No i powinny lubić towarzystwo innych kotów. Moje są przyzwyczajone, gdyz często bywaja w domu bidy ratowane z podwórek, śmietników, którym do tej pory udawało mi sie znaleźć nowych ludzi.
Mam nadzieję, że moja oferta nie jest obwarowana zbyt wieloma zastrzezeniami.
Czekam na propozycje![]()
Jestem z Katowic.
Moje gg 13128935
tel. ewentualnie podam na priv
Pozdrawiam, Yokogaja
Mała1 pisze:opisów nie ma jeszcze![]()
ale mam za to pozdrowienia z domków
czarnuszka i Piętaszka-czarnuszek ciut zaczął pokichiwac, poki co jest na rutinoskorbinie
i z domu Franusia i Kuby-wszystko u nich oki
farmerka pisze:Kochani.. Mam baaardzo dobre wiadomości.. Krusieńka zostaje u nas na stałeWłaściwie od dawna chcieliśmy ją zostawić ale musieliśmy mieć zgodę właściciela mieszkania w Holandii do którego się przeprowadzamy we wrześniu. Nie pisałam nic bo nie chciałam zapeszać, ale jest już wszystko dograne
Gość w miarę ugodowy, nie widziałam żadnego problemu zwłaszcza że Krusia to bardzo ułożona kota
Teraz czeka ją szczepienie na wścieklizne i chipowanie, no i wyrobienie paszportu. Ale najważniejsze że Kicia ma już swój nowy stary domek stały hihi
bekos pisze:Ale nam farmerka zrobiła słodką niespodziankę, co?![]()
Agneska, _ogonek_ nie podała mi żadnych linków, ona chyba nadal ma urwanie głowy z pseudoschroniskiem. a możesz też do mnie wysłać tekst o Maluszku i jego koledze, który wysłałaś wcześniej do _ogonek_?
i koniecznie zdjęcia, pls
Mała1 pisze:gdzies czytałam jego ogłoszenie
wiem,ze maluszkowe, bo była mała wtopa-tzn jest napisane ,ze idealnie korzysta z kuwetki
..tylko nie wiem juz gdzie go czytałam
osspdg pisze:
A'propos Krusi - dziewczyna ma fart! I gratuluję domkowi decyzji! Oby było jak najlepiej! (banerek można już zdjąć?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Patrykpoz i 106 gości