Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:W pt ma byc lapanka na NowolipkachAle moze się podzielimy robota, dziewczyny tam, a my na Miłej? ja jutro będę ogranizowała mijesca w lecznicach
Never pisze:Maluch moze miałby większą szansę, gdyby trafił do dt, był przytulany, a nie siedział sam w klatce. Cały czas myślę, czy gdyby został przy matce, miałby większą szansę? jednego z burasków też wykończyłam poprzez łapankęi co z tego, ze nie chciałam?
telefon z groźbami był od pani Kaczorowej :roll: poznałam jej głos, kiedy wczoraj dzowniłam domofonem, miałam z nią niemiłą rozmowę - kazała zostawić męza w spokoju i zabrać koty. To ona tak nienawidzi kotów. Poza tym sprawdziłam jej numer telefonu u sąsiadki i sie zgadza...
Never pisze:Maluch moze miałby większą szansę, gdyby trafił do dt, był przytulany, a nie siedział sam w klatce. Cały czas myślę, czy gdyby został przy matce, miałby większą szansę? jednego z burasków też wykończyłam poprzez łapankęi co z tego, ze nie chciałam?
telefon z groźbami był od pani Kaczorowejpoznałam jej głos, kiedy wczoraj dzowniłam domofonem, miałam z nią niemiłą rozmowę - kazała zostawić męza w spokoju i zabrać koty. To ona tak nienawidzi kotów. Poza tym sprawdziłam jej numer telefonu u sąsiadki i sie zgadza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 107 gości