Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 22, 2010 17:48 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Oj Edi100 nie wiem czy dasz radę,bo zaciśnięte muszą być do jutra.Dzisiaj zatrzymano mnie i dziecię na dłużej,niestety,nie zdążyłabym obrócić.Saszkę na pobranie krwi zaniósł syn.
Z tego co syn przekazał,Sasza tylko na początku próbował wyrazić swoją opinię,na temat pobierania krwi,ale po chwili doszedł do wniosku ze nie warto i pozostał niewzruszenie obojętny 8) Ciężko było uzbierać odpowiednią ilość,lekarz musiał masować łapkę,trochę to trwało,ale udało się.
Jutro wezmę wyniki morfologii i biochemii,na wyniki testów czeka się ok tygodnia.
Sasza po powrocie do domu,głosikiem cichym i nienachalnym,ale wciąż i nieprzerwanie upominał się o napełnienie michy,stojąc tuż nad nią.
Dobrze że ma apetyt,to podstawa.W transporterze,tradycyjnie pozostawił wielką kupę :lol: Bardzo przeżywa każdą podróż w transporterze,pewnie najchętniej,nigdzie nie ruszałby się ze swojej rezydencji,wygląda na to że się juz naspacerował po świecie do syta.
Legnica

Post » Wto cze 22, 2010 17:55 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Ale co Pańcia myślała :mrgreen: Honorowo oddał krew to i posiłek regeneracyjny się należy :mrgreen:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Wto cze 22, 2010 18:20 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

:lol: fakt,będą też ekstra głaski za stres spowodowany pustą michą i spacerem do weta.
Legnica

Post » Wto cze 22, 2010 18:51 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

jasdor pisze:Za 60 kapsułek w aptece płaciłam ok. 30,00 zł, a Marzenia11 podaje 85,00 8O Może na jakąś promocję trafiłam :roll:

nie, nie - 85zł to koszt scanomune 60 kaps. Za beta-glukan 60kaps płaciłam 32zł.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 22, 2010 18:53 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze::lol: fakt,będą też ekstra głaski za stres spowodowany pustą michą i spacerem do weta.

Koniecznie :P i ode mnie rownież :1luvu: :1luvu: :1luvu: i nieustannie za saszę i wyniki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 22, 2010 21:32 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Oj Edi100 nie wiem czy dasz radę,bo zaciśnięte muszą być do jutra.Dzisiaj zatrzymano mnie i dziecię na dłużej,niestety,nie zdążyłabym obrócić.Saszkę na pobranie krwi zaniósł syn.
Z tego co syn przekazał,Sasza tylko na początku próbował wyrazić swoją opinię,na temat pobierania krwi,ale po chwili doszedł do wniosku ze nie warto i pozostał niewzruszenie obojętny 8) Ciężko było uzbierać odpowiednią ilość,lekarz musiał masować łapkę,trochę to trwało,ale udało się.
Jutro wezmę wyniki morfologii i biochemii,na wyniki testów czeka się ok tygodnia.
Sasza po powrocie do domu,głosikiem cichym i nienachalnym,ale wciąż i nieprzerwanie upominał się o napełnienie michy,stojąc tuż nad nią.
Dobrze że ma apetyt,to podstawa.W transporterze,tradycyjnie pozostawił wielką kupę :lol: Bardzo przeżywa każdą podróż w transporterze,pewnie najchętniej,nigdzie nie ruszałby się ze swojej rezydencji,wygląda na to że się juz naspacerował po świecie do syta.

Będę zaciskała z całych sił, tyle ile będzie trzeba! Wiesiu, myslę że Sasza boi się wyniesienia na "bruk" i to jest ten stres:(:(

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Wto cze 22, 2010 21:55 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Ja mu się nawet nie dziwię.Chyba niczego dobrego na ulicy nie doznał.Mądry chłopak z niego.Znałam takie koty,które mimo głodu i bólu zaznanego na zewnątrz,nadal się rwą do wyjścia,chociażby Forescik.

Sasza wtrząchnął sporą michę suchej(tak ok. 120-150g),poprawił przydziałową połówką mokrej ze wzmacniaczem i się ogląda za jeszcze,w kuwecie dwa kupale.
Mato kochana!jaki przerób ma ten gościu :lol:
Legnica

Post » Wto cze 22, 2010 22:53 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Ja mu się nawet nie dziwię.Chyba niczego dobrego na ulicy nie doznał.Mądry chłopak z niego.Znałam takie koty,które mimo głodu i bólu zaznanego na zewnątrz,nadal się rwą do wyjścia,chociażby Forescik.

Sasza wtrząchnął sporą michę suchej(tak ok. 120-150g),poprawił przydziałową połówką mokrej ze wzmacniaczem i się ogląda za jeszcze,w kuwecie dwa kupale.
Mato kochana!jaki przerób ma ten gościu :lol:

Nadrabia:) Mądry chłopak :1luvu:

Edi100

Post » Śro cze 23, 2010 15:00 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Co tam u mojego ulubionego forumowego Obrazek ?
Mam nadzieję, że wyniki są względnie przyzwoite.

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro cze 23, 2010 17:16 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Nawet bardziej niż przyzwoite :wink: wynik morfologi z profilem nerkowo watrobowym jest w porządku,niczego niepokojącego wet się w nich nie dopatrzył.Ciesze się bardzo,bo to znaczy że Sasza może jeść,jeść i jeszcze raz jeść bez żadnych diet.
Na pewno go to ucieszy :lol:
Legnica

Post » Śro cze 23, 2010 17:51 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Przy jego apetycie, na pewno będzie zadowolony :kotek:
Na dodatek będzie tańszy w żywieniu, skoro może zwykłe bytowe jeść ... mam nadzieję :wink:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro cze 23, 2010 18:50 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

bardzo dobre wiadomości :ok: to Saszka pomału może zacząć jeść normalne jedzonko, jak ma dobre wyniki to może nie jest aż tak stary tylko mieszkanie na ulicy go zniszczyło?
moje :ok: za zdrówko Saszki

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 23, 2010 19:29 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Nawet bardziej niż przyzwoite :wink: wynik morfologi z profilem nerkowo watrobowym jest w porządku,niczego niepokojącego wet się w nich nie dopatrzył.Ciesze się bardzo,bo to znaczy że Sasza może jeść,jeść i jeszcze raz jeść bez żadnych diet.

I mnie też cieszy!!!!!

Edi100

Post » Śro cze 23, 2010 19:33 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Legnica pisze:Nawet bardziej niż przyzwoite :wink: wynik morfologi z profilem nerkowo watrobowym jest w porządku,niczego niepokojącego wet się w nich nie dopatrzył.Ciesze się bardzo,bo to znaczy że Sasza może jeść,jeść i jeszcze raz jeść bez żadnych diet.

Legnica jak on będzie tak jadł to staniesz się właścicielką dobrze zaokrąglonego kota :ryk:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro cze 23, 2010 19:42 Re: Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Oj,do zaokrąglenia to on ma jeszcze sporo,sporo misek :lol: teraz pewnie uzupełnia braki w mięśniach,bo się jakiś taki wysoki i długi robi,ładnie wyprostowany,wcześniej wciąż stał przygarbiony,albo przykulony taki.
Dzisiaj w kuwecie do południa była biegunka.Mam nadzieję ze samo minie,że to tylko z powodu stresu po wizycie u weta.Zobaczymy.Dostał dzisiaj pierwszą połówkę saszetki -senior-,mam nadzieję że mu sie nie pogorszy.
Legnica

[poprzednia][następna]