DT niezakocony? trochę mało realne ale podniosę i za cud
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Po sterylizacji kotka będzie potrzebować czasu. Mam kotkę, która była bardzo agresywna, po sterylizacji przez parę miesięcy jeszcze atakowała inne koty. Owszem sterylizacja wyciszy kotkę ale na pewno nie do 1 lipca. za niezakocony domek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Potencjalny DT nie musi być niezakocony, wystarczyby osobny pokój, tylko dla Balbinki. Wiem, że wszyscy zakoceni po rzęsy ale może ktoś... gdzieś... ma kawałek osobnej podłogi dla kici w życiowej potrzebie...
KRZYSZTOF dziękuję za ciepłe słowa ....Kochani powoli tracę nadzieję jutro nakręcę film o balbince u umieszczę i podam Wam linka ale zastrzegam że kręcąc ten film nie wiem czy wypowiem jakieś słowo bo chyba będę płakać jak bóbr... dzisiaj idę do pracy i będę dopiero na forum w czwartek 24.06.2010
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH !!!
KOCHANA BABACIU DAJ MI SIŁY Z NIEBA BY BALBINKA DOM ZNALAZŁA!!!