Quera pisze:Myszunia ma urodzinki?
A które to już?
Kochana Myszulko, wszystkiego kociastego, mruczącego i dobrego!
Pysznego jedzonka, zdrówka jak najwięcej, szczęścia i żeby Duża zawsze kochała Cię tak bardzo jak teraz!![]()
przylaczam sie
Moderator: Estraven
Quera pisze:Myszunia ma urodzinki?
A które to już?
Kochana Myszulko, wszystkiego kociastego, mruczącego i dobrego!
Pysznego jedzonka, zdrówka jak najwięcej, szczęścia i żeby Duża zawsze kochała Cię tak bardzo jak teraz!![]()
kussad pisze:Mysiu spóźnione![]()
Dziś Piotruś ma śliczny wiek - 1 m-c 1 tydzień i 1 dzień
kalair pisze:
Jesteś przepiękna DUŻA kocica!!![]()
Milion buziaczków od Cioci!
![]()
![]()
Mysia przytulała się do misia!
lubię się do tego misia przytulać,mmmrrraaauuuKociara82 pisze:Quera pisze:
Moje Ty cudeńko![]()
![]()
jak milutko po tygodniowej nieobecnosci zajrzec do mojej ukochanej kiciusii zastac tu cudne fotki slodkiego pysia i tyle ciepelka
![]()
juz jestem, kochanie mojeBuziaczki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Quera pisze:Myszuniu, jesteś bardzo fotogeniczna![]()
Podpisuję się pod tym wszystkimi łapkami!![]()
to prawdaSlicznie wychodzisz na zdjeciach, moje slonko
Z reszta kotki to jeden z najwdzieczniejszych obiektow do fotografowania, choc nie latwy...
Osobiscie uwielbiam focic koty
![]()
och...moj kochany pyszczek
Buziam pysio welkamkowy
![]()
![]()

Kociara82 pisze:to prawda, niby TYLKO watek, ale ziarnko do ziarnka...trawa11 pisze:gdybyś wątku nie założyła, to kto wie co by było![]()
U Kasi kocio bedzie mial sie swietnie bez watpienia i krzywda sie nie stanie, a na pewno DS cudowny tez sie znajdzieNajwazniejsze, ze nie jest juz w schronie

Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:
Już dostała,aż oszołomiło ją,taakiego plaskacza dostała
plaskacza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ode mnie przekazane najgoretsze i najslodsze buziaki?![]()

taizu pisze:Myszaczek przepiękny i przesłodki![]()
![]()
,mmmrrraaauuuuKociara82 pisze:
Moje najdrozsze kociatko! Moje Mysiatko! Wlasciwie powinnam Ci juz mowic Pani Myszko, bo juz duza kicia jestes, ale dla mnie jestes moim malenstwem, moi kociatkiem najcudowniejszym, delikatnym jak platki kwiatow, slodszym od najwiekszych slodkosci, najpiekniejszym i najcenniejszym, cenniejszym od wszelkich ziemskich skarbow, od wygranej w totolotka nawet! Moje najukochansze mizi-mizi
Do wszelkich zyczen urodzinowych sie dolaczam
Czego mam Ci życzyć, najdroższa memu sercu koteńko!
Tego, co serce me dyktuje!
Więc zdrówka, miłości i radości w życiu dziś Ci winszuję!
Niech Ci się życie w szczęśliwości splata,
dziś, jutro, pojutrze...
i po wszystkie kocie lata!
Dlugiego, szczesliwego zycia w zdrowiu i z kochajaca ludzka rodzinka zycze mojej najdrozszej koteczce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W dowod wielkiej, goracej milosci, ktora nigdy sie nie konczy z milionem buziakow, choc spoznione, ale najszczersze, z serca plynace zyczenia skladam padajac do stop ...yyy, do lapek znaczy sie
,nie spodziewałam się tak cudownych życzonek,mmmrrraaauuu,wzruszyłam się,mmmrrraaauuu,Najbliższa mi sercu CIoteczko,mmmrrraaauuu
Kociara82 pisze:ja tez jestem przeszczesliwa widzac chociaz na fotkach mojego kociego skarba![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości