Mam trzy sztuki pięknie wymalowanych kotów na egipskim papisusie do zaoferowania .
Koty:
* niebieski i *czarny- na jasnym papisusie
* rudy, pięknie wpadający w złoty- na papirusie brązowym.
Wszystko zakupione w marcu tego roku w Egipcie, podczas naszej podróży poślubnej, specjalnie z przeznaczeniem na kocie bazarki, na opolskie kociambry. Targowałam się o nie zawzięcie, nawet dopłaciłam swoim kapeluszem safari

Papirusy mają wielkość nieco większą niż arkusz A4. Są niezwykle efektowne, znakomicie nadają się jako ozdoba ścian.

Dochód przeznaczam na bardzo mi bliskie koty z Opola.
W tej chwili do schroniska przybyło w ciągu tygodnia ok 40 kotów i kociąt, często koteczek z maleństwami. (Oto wątek viewtopic.php?f=13&t=100775&start=1230). Uzyskane pieniądze przeznaczam na ich pilne potrzeby, między innymi na szczepionki ForCaty Nobivac'u po 18zł za sztukę.
Będę ogromnie wdzięczna za zaangażowaną licytację.
Zaczynamy od symbolicznej kwoty za szczepionkę, czyli od 18 zł.
Licytacja będzie trwać przez 7 dni od wpłynięcia pierwszej oferty, do godz.23.59 czasu forum.
Koszt wysyłki pokrywa licytujący.
KOT RUDY Kolor rudy mieni się też z lekkim odcieniem złota, akcenty na ogonie, ozdoby szyi i uszy z akcentami złota i złote. Piękny kontrast pomarańczowej sierści i tła w barwie ciemnego brązu, przypominającego drewno

LICYTUJE: malaria 20 zł

KOT NIEBIESKI Ozdoba nosa i pazury w kolorze złota. Kolor sierści ciemnoniebieski, akcenty na ogonie- pomarańczowe.

LICYTUJE: malaria 20 zł

KOT CZARNY Akcenty na ogonie, ozdoby szyi i uszy z akcentami złota i złote. Złoto typu "rosyjskiego", czyli wpadające w pomarańcz i złoto jasne. Ozdoby nosa i ogona w kolorze jasnego złota. Wzajemnie pięknie się uzupełniają. Efektowny kontrast z czernią sierści.
LICTUJE: malaria za 22 zł

Zdjęcia może nie są za efektowne, ale w realu papirusy każdemu się podobają

Serdecznie zapraszam!