USG wykazało, że wszystko jest ok. Czeka mnie jeszcze grzebanie w qupie.
Dieta intestinalowa została wdrożona i Pini bezproblemowo ją je. Biegunka znów zniknęła i nie wiadomo ani czemu się pojawiła ani czemu zniknęła.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Pierniczek to typowy jedynak. Dobrze by było, żeby jak najszybciej znalazł dom. Mam nadzieję, że ta aptekarka, to nie ta sama aptekarka co w ub. roku chciała Forka. Drugi raz takiej wizyty adopcyjnej nie przeżyję
majkowiec pisze:Barbara Horz pisze:Pierniczek to typowy jedynak. Dobrze by było, żeby jak najszybciej znalazł dom. Mam nadzieję, że ta aptekarka, to nie ta sama aptekarka co w ub. roku chciała Forka. Drugi raz takiej wizyty adopcyjnej nie przeżyję
Babka ma już jednego kota dlatego pytałam.
Adria pisze:majkowiec pisze:Barbara Horz pisze:Pierniczek to typowy jedynak. Dobrze by było, żeby jak najszybciej znalazł dom. Mam nadzieję, że ta aptekarka, to nie ta sama aptekarka co w ub. roku chciała Forka. Drugi raz takiej wizyty adopcyjnej nie przeżyję
Babka ma już jednego kota dlatego pytałam.
Myśle, ze z jednym kotem nie bedzie miał problemu z dogadaniem sieale ja Pierniczka jeszcze nawet na oczy nie widziałam
![]()
Apropo Forka, to przyjeżdża do nas na wakacje i to już w czwartek![]()
Pilnie też szukamy tymczasu dla Eulali. Mamy czas do 10 lipca
alessandra pisze:dziewczyny, ja wiem, że w Bytomiu to ino czarne się szwendaja, ale moze macie na zbyciu jakies rude futro, domek szuka kota w Waszych okolicach: viewtopic.php?f=13&t=113167&p=6116974#p6116974
Myszka.xww pisze:alessandra pisze:dziewczyny, ja wiem, że w Bytomiu to ino czarne się szwendaja, ale moze macie na zbyciu jakies rude futro, domek szuka kota w Waszych okolicach: viewtopic.php?f=13&t=113167&p=6116974#p6116974
Kociątka, obawiam się, nie mamy na stanie. Jest tylko Pierniczek, ale on już duży chłopiec jest.
aassiiaa pisze:Myszka.xww pisze:alessandra pisze:dziewczyny, ja wiem, że w Bytomiu to ino czarne się szwendaja, ale moze macie na zbyciu jakies rude futro, domek szuka kota w Waszych okolicach: viewtopic.php?f=13&t=113167&p=6116974#p6116974
Kociątka, obawiam się, nie mamy na stanie. Jest tylko Pierniczek, ale on już duży chłopiec jest.
Brygada RRR, ktoryś chyba tam jest rudy
Myszka.xww pisze:aassiiaa pisze:Myszka.xww pisze:Kociątka, obawiam się, nie mamy na stanie. Jest tylko Pierniczek, ale on już duży chłopiec jest.
Brygada RRR, ktoryś chyba tam jest rudy
Też już duży - pani szuka kociątka.
Bardzo, bardzo dziękuję forumowej Sylwce za ofiarowanie Piniemu testu na lamblie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, kasiek1510, puszatek i 117 gości