Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betta pisze:Witam,
prosze zajrzec do 1 postu rozliczeniowego wątku radlinskiego.... są tam jeszcze nieuregulowane wydatki... z mojej kieszeni....
ponieważ ja mam na koncie nadwyzke (72 zł)tylko z bazarku którego celem była pomoc kotom z mieszkania p.Ireny (czyli eksmitowanych) - to z tych pieniędzy odbije brak za transport 25 zł - a reszte (47zł) zamierzam przesłać na konto Fundacji Szara Przystań która wysterylizowała 7 radlińskich kotów w tym 6 eksmitowanych.....
w dalszym ciągu pozostaja moje wydatki na maleństwa - razem 53, 54 zł - bluerat prosze o przelanie tej kwoty na moje konto
80 1240 4403 1111 0010 1878 7967
Beata Bzdak
44-217 Rybnik
oczywiście po wcześniejszym sprawdzeniu mojego rozliczenia
ja twoje rozliczenia przepisałam i w koncowym efekcie wyszła mi różnica złotówki .... a juz wogóle nie wiem kto oddał misieek za transport i sterylki bo w twoich wydatkach nie jest to uwzględnione a zerduszko raczje nie miała z czego oddac... ??
bluerat pisze:
Betta - w moim wczorajszym rozliczeniu jest uwzględnione 160,99 za przelew do missiek czyli zwrot jej wydatków na sterylki i transport.
Niestety ale ja nic nie rozumiem z Twoich rozliczeń, domyślam się że przynajmniej połowa odwiedzających ten wątek też nie.
Zamiast wklejać wszystko co dopisuję wstawiłabyś linka do wątku rozliczeniowego, byłoby czytelniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, kasia.winna, Majestic-12 [Bot] i 58 gości