Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alanisart pisze:Mogę zaadoptować kocurka
alessandra pisze:alanisart pisze:Mogę zaadoptować kocurka
byłaby to najszybsza adopcja tutaj![]()
![]()
bardzo jestem ciekawa wieści, kotek nie wygląda, aby miał jakiekolwiek kłopoty ze wzrokiem
magdaradek pisze:
tak, martwiłam się, że Masza nie znajdzie domu. A na pewno nie przypuszczałam, że stanie się to tak szybko![]()
zastanawiające, bo w sprawie Maszki było jednak kilka telefonów, a w sprawie 9-tygodniowego, całkiem zdrowego maluszka którego mam na DT nie zadzwonił ani jeden telefon![]()
jak to nigdy nie wiadomo, kogo ludzie szukają
Gosiakotkowa pisze:Kochane i Wspaniałe Dziewczyny!
Serdecznie dziękuję za pomoc w dowiezieniu Layli.
Koteczka zachowuje się wspaniale. Na początku "badała" mieszkanie. Zjadła, skorzystała z kuwetki a teraz bawi się szaleńczo. Daje się głaskać. Zasnęła obok mnie na fotelu.
Kiedy goście wpadli by zobaczyć nową "córeczkę" nie mogli wyjść z podziwu dla jej śmiałego zachowania i ogromnej umiejętności radzenia sobie w otoczeniu mimo braku oczek. Layla jest wspaniała, radosna i kochana. Reaguje na mój głos.
Starsze rodzeństwo posyczało troszkę i od czasu do czasu obserwuje przybysza.
Właśnie Layla wyjmuje zabawki z koszyczka, a najbardziej rajcuje ją kulka z papieru i piłeczka z dzwonkiem.
Na razie wiec jest dobrze.
Proszę trzymajcie kciuki za Nas.
Asia Ronda pisze:kotka jednooka w azylu w Konstancinie
Spokojny, łagodny kotek, jednooki kotek czeka na dom. Zraniony w oczko przez jakieś ptaszysko (kochamy wszystkie zwierzaki czy futrzane czy pierzaste ale ten ptak był wyjątkowo okrutny) trafił do Azylu w głębokim szoku. Uszkodzone oczko najprawdopodobniej zostanie usunięte. Mimo strasznych przeżyć i częstego bólu (uszkodzone oczko ropieje) kotek jest przyjacielski i mamy nadzieję, że szybko znajdzie dom, który pozwoli mu zapomnieć o trudnym początku życia.Przebywa w Azylu św Franciszka w Konstancinie
Aktualizacja 08-09-2009:
Nasza dzielna dziewczyna (tak, tak, to ona) jest już po operacji usunięcia oczka. Rekonwalescencja przebiega prawidłowo ale ta łagodna, przymilna, uwielbiająca pieszczoty koteczka nadal czeka na Opiekuna. Nie pozwól jej długo czekać ... Fundacja św Franciszka w Konstancinie Mail azyl101@o2.pl strona http://101kotow.pl tel(022)754-64-95 lub (022)756-48-82
Koteczka nadal czeka na dom. Może ktoś z Was wzruszy się jej losem i zapewni jej bezpieczny i kochający domek ?![]()
![]()
alessandra pisze:alanisart pisze:Mogę zaadoptować kocurka
bardzo jestem ciekawa wieści, kotek nie wygląda, aby miał jakiekolwiek kłopoty ze wzrokiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ania0312, Google [Bot], muza_51, puszatek, squid i 78 gości