Muszę go koniecznie jakoś przekazać
Moderator: Estraven

qlenka pisze:szkoda, że dopiero dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z kocim żarciem etc., bo zamówiłam drobiażdżek dla Malwisi...
Muszę go koniecznie jakoś przekazać

tillibulek pisze:nowy banerek by sie przydal
mejflajek pisze:Melduję się i rozreklamuję śliczności dalej![]()
Jest przepiękna, jaka to szkoda, że i ona nie toleruje kotów (rządzi już u mnie Królowa, i to podobna z małego, kuleczkowatego ciałka do Malwinki), i ja nie mogę wziąć póki co drugiego, dopóki mi się nie ustabilizuje praca... Bo jest to jeden z tych paru kotów, które mnie zachwyciły
- malutka pewnie docelowo dogadałaby się z jakimś super spokojnym i zrównoważonym kotem, bo z naszą ciapą Murkiem mija się już całkiem obojętnie - jeśli syczy i parska to bardziej z zaskoczenia, gdy Murek "nagle" znajdzie się tuż koło niej (bo przecież mała nie widzi, jak on podchodzi 
tillibulek pisze:Ja nie umiem robic ruszajacych sie banerkow, ale taki zwykly zrobie - tekst ten sam?

joluka pisze:tillibulek pisze:Ja nie umiem robic ruszajacych sie banerkow, ale taki zwykly zrobie - tekst ten sam?
o tak! poproszę!!!!!

joluka pisze:
a to link od Qlenki do całego albumu naszej malutkiej kochanej ślepinki:
http://picasaweb.google.com/10610340479 ... /Malwinka#
- mam w pracy koleżankę, która jest z Wilna, poproszę ją o rady i prześlę Ci mailem - tyle, że mogę dopiero jutro...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot], Paula05 i 33 gości