Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 20, 2010 11:57 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Zapowiada się ładny dzień :) Wybieram się na piknik lotniczy, więc mam nadzieję, że tak ładnie zostanie :)
Igraszki poranne Panny Gajeczki :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ona jest urocza... ta moje dama :)
Miłego dnia :)

Piekna jest :D
milego latania :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie cze 20, 2010 20:05 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Oj, co za dzień :) Pogoda dopisała, mimo fatalnych prognoz. Na szczęście się nie spełniły. Uwielbiam patrzeć na startujące i lądujące samoloty i dziś napatrzyłam się do woli. Mało tego. Widziałam akrobacje szybowców, samolotów historycznych, łącznie z cudownym ubraniem pilotów (skórzane czapki i wielkie gogle, jak za dawnych czasów), pokazy spadochronowe a na koniec - wisienka na torcie, czyli mistrz z Litwy, Jurgis Kairys, ten to się chyba niczego nie boi. Nawet nie potrafię opisać, co on wyrabiał, oczy za nim nie nadążały, czasem leciał tak nisko, że wydawało się, że kołem o ziemie zahaczy. :) Więcej o pikniku: http://olsztyn.wm.pl/Piknik-Lotniczy-w- ... acje,98195 :)
A to, co Kairys pokazał mniej więcej tak wygląda, nie mam filmu z dzisiaj, ale na tym widać co on wyrabia:
http://www.youtube.com/watch?v=fKkL7fUk ... re=related

Wrażenia niesamowite :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie cze 20, 2010 20:10 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Super!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 21, 2010 7:30 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 21, 2010 10:04 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Cześć :wink:
Obrazek

Mruczka78

Od: Nie sie 17, 2008 19:58

Post » Wto cze 22, 2010 7:59 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej Kochani! Morfuniu, buziaczki Ciocia przesyła!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro cze 23, 2010 18:59 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

witam wieczornie i głaski dla gromadki przesyłam :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw cze 24, 2010 8:21 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Obrazek

Sihajko, gdzieś Ty? 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 24, 2010 16:40 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Kochani :)
Nie będzie mnie kilka dni, ponieważ wyjeżdżam. Zostawiam moje kotki pod opieką osoby, do której mam zaufanie, ale i tak gardło mi się ściska na myśl o rozstaniu. Co wyjazd mam to samo: zdenerwowanie, tęsknotę, lęk o to, by wszystko było dobrze, żeby na mnie czekały i po powrocie żeby wszystko między nami było dobrze. Czy już nigdy spokojnie nie wyjadę? Czasem gotowa jestem zrezygnować z podróży, ale z drugiej strony sobie myślę, że to też nie było by dobre.... Teraz wyjeżdżam na 6 dni, w sierpniu zamierzam na 2 tygodnie.... Zobaczymy, czy będę mogła się rozluźnić na wyjeździe, co roku boję się, że nie. Najgorsze pierwsze dni....
No, to trzymajcie się cieplutko :)

Sihaja

Post » Czw cze 24, 2010 16:44 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Oj, Kochana, to miłego wypoczynku i jak najlepszej pogody! :ok: :ok:
Rozumiem Cię z kotkami, nas nie ma jeden dzień, a ciągle się o nie martwię.
Tak już mamy. Nie martw się, jak są pod dobrą opieką. Wypocznij! :ok: :ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lip 01, 2010 14:37 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witam serdecznie :)
Wróciłam. Było świetnie, pogoda dopisała, luzik totalny, tylko uczulenia od słońca dostałam i teraz muszę się chować. Każdego dnia dzwoniłam jednak dopytywać się o koty, chyba już nie potrafię bez nich normalnie funkcjonować, muszę chociaż usłyszeć, że u nich wszystko ok. Dzisiejsza poobiednia sjesta:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
W końcu Morfeusz krzyknął "nie przeszkadzać"
Obrazek

Trochę wakacyjnych zdjęć, oczywiście najwięcej napstrykałam zwierzętom, bo ja już taka jakaś zwierzęca jestem... :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Zapoznałam się również z właścicielką sklepu obuwiniczego - Melą :)
Obrazek Obrazek

Sihaja

Post » Czw lip 01, 2010 14:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mam nadzieje Sihajko ,ze sobie troche odpoczęłaś :wink:
A koteczki jak zareagowaly na Twój powrót? bardzo byly stęsknione?
Widoczki przepiekne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lip 01, 2010 14:44 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Koteczki były stęsknione. Całą noc przychodziły się przytulać i głaskać. Dzisiaj zostałam w domu, wyszłam tylko do sklepu. Do tej pory chodziły za mną i prosiły o mizianki. Dopiero po obiedzie poszły się położyć. Moje kochane futrzaczki :)
Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej z moim uczuleniem i będę mogła jednak wyjść na spacer...

Sihaja

Post » Czw lip 01, 2010 15:00 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Sihaja pisze:Koteczki były stęsknione. Całą noc przychodziły się przytulać i głaskać. Dzisiaj zostałam w domu, wyszłam tylko do sklepu. Do tej pory chodziły za mną i prosiły o mizianki. Dopiero po obiedzie poszły się położyć. Moje kochane futrzaczki :)
Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej z moim uczuleniem i będę mogła jednak wyjść na spacer...

no z tym uczuleniem na słońce to nie ma zartów :( :( . Mam nadzieje ,ze bierzesz cos p.alergicznego , jakies wapno i np zyrtec,dosyc skuteczny :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lip 01, 2010 15:03 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Na razie piję wapno. Zobaczymy, co będzie :)

Sihaja

[poprzednia][następna]