Niestety nie umię pisać tragicznych i strasznych wątków, a niestety szkoda
Oto Tania kotka jakich jest tysiące, zwykła biało-czarna pingwinka przywiozłam ją ze schroniska sosnowieckiego chyba około 3 tygodnie temu - kicia została przywieziona do schronu z szóstką dzieciaczków ślepych kociaków lub się w schronisku już okociła, miała 6 malentasów - ślepaki cały miot został uśpiony, i chyba dobrze choć nie jestem fascynatką usypiania ślepych miotów, dlaczego dobrze

byłam z Tanią u weta zrobić test na białaczkę miała iśc do DT myślałam że wszystko będzie ok, niestey nie jest ok Tania ma białaczkę

Pan Doktor zaproponował uśpinie - Tania wróciła do nas, piatek Karolina pojechała z Tanią na morfologię krwi, z tego co powiedział wet wyniki te nie są tragiczne, co dalej bedzie nie wiem nie mam pomysłu

Jutro wkleję wyniki morfologii Tanii bedzie konsultacja z wetem zobaczymy co dalej. Najwiekszy problem w tym , że Tani jest bardzo, a to bardzo potrzebny domek obojetne jaki, ale domek dla niej to będzie o wiele mniejszy stres, a i jej leczenie i funkcjonowanie będzie łatwiejsze.To Tania

[/quote]
TANIA PROSI O DOMEK