Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:Sis pisze:Bubu 2 jest na tymczasie, szuka domu stałego
Dokładnie.
Poprosimy o zmianę tekstu w banerku![]()
katarzyna1207 pisze:Jesteśmy już w domu... Mam kolejnego fana kocimiętki... Bubuś tak się rozochocił z zabawkami, że nawet pomruczał jak go głaskałam... dopiero po 10 minutach zatrybił, że w nowym domu wypadało by się trochę zestresować...
i wlazł pod łóżko ... spod którego i tak co chwilkę wyłazi, żeby się wytarzać ... Na razie jest sam w pokoju, były drobne syki przez drzwi, ale nie wiem które z moich syczało ... To jest KAWAŁ kota ... trzeba go będzie nieco schudzić, sadło mu się dynda ...
Póki co idę karmić moje futra ...
Betaka pisze:Myszeńk@ pisze:Sis pisze:Bubu 2 jest na tymczasie, szuka domu stałego
Dokładnie.
Poprosimy o zmianę tekstu w banerku![]()
No i może zmiana w temacie wątku? Decyzja należy do Kasi, czy założy własny wątek, ale póki co możemy tutaj temat ponosić.
maueczarne pisze:Ja mam uczulenie na nikiel i różne inne metale, a nie dość, że noszę biżuterię i to nawet sztuczną czasami to jeszcze zajmuję się jej robieniem. Nigdy wysypki nie miałamZ alergiami to różnie bywa. Trzeba trafić na dobrego lekarza.
A ja mam nadzieję, że niedługo Bubu poznam
maueczarne pisze:Ja mam uczulenie na nikiel i różne inne metale, a nie dość, że noszę biżuterię i to nawet sztuczną czasami to jeszcze zajmuję się jej robieniem. Nigdy wysypki nie miałamZ alergiami to różnie bywa. Trzeba trafić na dobrego lekarza.
A ja mam nadzieję, że niedługo Bubu poznam :1luvu:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 287 gości